Η Julia Ann αποκάλυψε γιατί σταμάτησε να γυρίζει σκηνές με άντρες και επιλέγει μόνο γυναίκες (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Η Julia Ann αποκάλυψε γιατί σταμάτησε να γυρίζει σκηνές με άντρες και επιλέγει μόνο γυναίκες (vid)
Η διάσημη πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της.

Μια σημαντική στροφή στην καριέρα της στον χώρο της βιομηχανίας των ερωτικών ταινιών αποφάσισε να κάνει η πρωταγωνίστρια Julia Ann.

Η πρωταγωνίστρια που βρίσκεται στον συγκεκριμένο χώρο των ερωτικών ταινιών από το 1992 αποκάλυψε ότι οι αλλαγές στο σώμα της μετά την εμμηνόπαυση, την οδήγησαν στην απόφαση να σταματήσει να γυρίζει ερωτικές σκηνές με άντρες και να προτιμά πλέον τις γυναίκες.

Σε συνέντευξή της στο podcast «Holly Randall Unfiltered», η 53χρονη Julia Ann είπε ότι πήρε την απόφαση αυτή λίγο πριν παντρευτεί με τον σύζυγό της, ο οποίος δεν είναι σταρ της βιομηχανίας των ερωτικών ταινιών.

«Όταν έρχομαι σε ερωτική επαφή με κάποια γυναίκα, μπορώ να δουλέψω με τρόπο που με κάνει να αισθανθώ πιο άνετα», είπε, ενώ παραδέχθηκε πως προσπαθεί να συμβιβαστεί με τις ρυτίδες που πλέον είναι εμφανείς.

Όσο για τον γάμο της, είπε πως ο σύζυγός της ήταν φίλος της από πριν και πως ήξερε την καριέρα της και όσα κάνει ακόμη, και πως παρά τις ειδικές συνθήκες, κατάφεραν να συμβαδίσουν. «Δεν ζηλεύει παρά τη δουλειά μου, μπορεί να το διαχειριστεί, καταλαβαίνει πως είναι μια δουλειά», ανέφερε η Ann.