Εκθείασε Αυγενάκη ο Γεραπετρίτης: «Γνώστης, με διάθεση, ενέργεια και ικανότητα παράγει ουσιαστικό έργο»

Επιμέλεια: Newsroom
Εκθείασε Αυγενάκη ο Γεραπετρίτης: «Γνώστης, με διάθεση, ενέργεια και ικανότητα παράγει ουσιαστικό έργο»
«Ο κ. Αυγενάκης με προσωπικές του ενέργειες έχει αναδείξει, για παράδειγμα, τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, που η Ελλάδα ποτέ δεν είχε παράδοση στον μηχανοκίνητο αθλητισμό» είπε ο Υπουργός Επικρατείας.

Ιδιαίτερη αναφορά, με θερμά λόγια για τον Λευτέρη Αυγενάκη και το έργο του στο Υφυπουργείο Αθλητισμού, έκανε ο Υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο Θέμα Κρήτης 103.1:

«Ο Υφυπουργός Αθλητισμού είναι υπεραθλητικός, υπερκινητικός, καταλαμβάνει όλα τα πεδία, είναι αθλητικής… επικρατείας με έμφαση στο Ηράκλειο!
Η αλήθεια είναι ότι έχουμε δώσει μια τεράστια σημασία στον αθλητισμό και για πρώτη φορά έχουν δοθεί τέτοιου τύπου χρηματοδοτικά εργαλεία.
Με ευθύνη και πρωτοβουλία του Υφυπουργού Αθλητισμού έχει εκπονηθεί ένα συνολικό σχέδιο ανάπτυξης, όχι μόνο του υψηλού αθλητισμού, του πρωταθλητισμού ή του επαγγελματικού, αλλά και του ερασιτεχνικού αθλητισμού και των ολιγότερων προβεβλημένων μορφών αθλητισμού.
Ο κ. Αυγενάκης με προσωπικές του ενέργειες έχει αναδείξει, για παράδειγμα, τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, που η Ελλάδα ποτέ δεν είχε παράδοση στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και τώρα όλη η υφήλιος συζητάει για το Ράλλυ Ακρόπολις.

Άρα καταλαβαίνουμε το πόσο σπουδαίο είναι να υπάρχει μια κεντρική πολιτική και να υπάρχει βεβαίως και στην ηγεσία του Υφυπουργείου Αθλητισμού ένας άνθρωπος ο οποίος αφενός να είναι γνώστης, αφετέρου να έχει τη διάθεση, την ενέργεια και την ικανότητα να παράγει ένα ουσιαστικό έργο» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεραπετρίτης.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης θέλοντας να ευχαριστήσει τον Υπουργός Επικρατείας για τα καλά του λόγια έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Ευχαριστώ τον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη για τα θερμά του λόγια στο Θέμα Κρήτης 103.1, αναφορικά με όσα κάνουμε για τον ελληνικό αθλητισμό και τη διεθνή προβολή της χώρας μας».