Ο Μάνεσης «πλακώθηκε» με πολίτη που «έκραζε» τον βουλευτή Καππάτο της ΝΔ

Επιμέλεια: Newsroom
Ο Μάνεσης «πλακώθηκε» με πολίτη που «έκραζε» τον βουλευτή Καππάτο της ΝΔ
Στα χέρια λίγο έλειψε να πιαστεί ο δημοσιογράφος Νίκος Μάνεσης με πολίτη της Κεφαλονιάς όταν ο τελευταίος «έκραξε» τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Παναγή Καππάτο.

Επεισόδιο με τον δημοσιογράφο Νίκο Μάνεση σημειώθηκε στην στην πλατεία στο Λιθόστρωτο Αργοστολίου της Κεφαλονιάς. Ο δημοσιογράφος του ALPHA βρισκόταν με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Παναγή Καππάτο και έπιναν τον καφέ τους. Ξαφνικά περαστικοί άρχισαν να γιουχάρουν τον βουλευτή και να καταφέρονται εναντίον του, ενώ προς τον Μάνεση είπαν «τι κάθεσαι με τον προδότη;».

Από το σημείο πέρασε και ένας άνδρας με το ποδήλατό του, ο οποίος έφτυσε συμβολικά στο έδαφος μπροστά τους. Ο βουλευτής και δικηγόρος Παναγής Καππάτος αντιμετώπισε με ψυχραιμία το συμβάν, όμως ο δημοσιογράφος πήγε προς το μέρος του ποδηλάτη για να του ζητήσει το λόγο για τη συμπεριφορά και τις βρισιές του.

Ο Νίκος Μάνεσης σηκώθηκε και του ζήτησε το λόγο με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες παραλίγο να πιαστούν στα χέρια. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, το περιστατικό έληξε χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Ο Παναγής Καππάτος στη συνέχεια έκανε μια ανάρτηση στο Facebook όπου έκανε λόγο για νεοναζιστές, ενώ σημείωσε ότι ο ίδιος άνθρωπος έχει επιτεθεί παλαιότερα σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ.

«Είναι πάντα οι ίδιοι άνθρωποι και δεν θα αλλάξουν ποτέ.

Αυτοί που παράγουν «αγανακτισμένους».

Αυτοί που τρέφουν το αυγό του φιδιού.

Οι «αγανακτισμένοι» που φώναζαν συνθήματα να καεί η Βουλή στο Σύνταγμα.

Οι «αγανακτισμένοι» που παλαιότερα βιαιοπράγησαν.

Οι «αγανακτισμένοι» που δολοφόνησαν.

Είναι τα φαινόμενα της προσβολής, της επίθεσης και της βίας.

Αυτών που θέλουν να θάψουν τους άλλους «τρία μέτρα κάτω από τη γη».

Έτσι γεννήθηκε ο νεοναζισμός.

Η επίθεση εναντίον μου και εναντίον του συμπατριώτη μας δημοσιογράφου Νίκου Μάνεση, έγινε από τον γνωστό μονίμως «αγανακτισμένο» συμπολίτη μας που διαβεί στην αυλή τοπικού παράγοντα-συκοφάντη. Μια σκηνοθετημένη επίθεση που διοχετεύτηκε αμέσως στα μέσα ενημέρωσης επιρροής του συγκεκριμένου παράγοντα.

Είναι το ίδιο πρόσωπο που πάντα «αγανακτισμένος» παλαιότερα επιτέθηκε στην τότε Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Θεοπεφτάτου. Είναι το ίδιο πρόσωπο που επιτέθηκε στο Βουλευτή Σπύρο Μοσχόπουλο και στους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ το 2012 στην Πλατεία Καμπάνας.

Είμαι βέβαιος ότι όσοι ήταν μάρτυρες του επεισοδίου θα το καταδικάσουν. Ή είσαι εναντίον των φαινομένων αναβίωσης του νεοφασισμού ή δεν είσαι.

Είναι αυτονόητο ότι η δικαιοσύνη θα αντιμετωπίσει και αυτά τα φαινόμενα όπως οφείλει.

Πρέπει όμως να ξέρουν οι τοπικοί δήθεν «αγανακτισμένοι»:

Δεν μπορούν να με τρομοκρατήσουν.

Η Δημοκρατία είναι ανίκητη και δεν εκφοβίζεται».