Αστυνομικός για το επεισόδιο με τον 62χρονο στη Θεσσαλονίκη: «Άρπαξε την κλήση και πήγε να τη βάλει στα ρούχα μου» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Αστυνομικός για το επεισόδιο με τον 62χρονο στη Θεσσαλονίκη: «Άρπαξε την κλήση και πήγε να τη βάλει στα ρούχα μου» (vid)
Το περιστατικό με τον 62χρονο που χτύπησε έναν συνάδελφό της με το αυτοκίνητό του και έβρισε την ίδια επειδή του έκοψαν κλήση μίλησε η δημοτική αστυνομικός στη Θεσσαλονίκη.

Η δημοτική αστυνομικός, Ελεονώρα Παπαδάκη περιέγραψε στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» το περιστατικό με τον 62χρονο που πάτησε το πόδι δημοτικού αστυνομικού, επειδή του έκοψε κλήση.

Η κ. Παπαδάκη ανέφερε: «Είχε βεβαιωθεί η κλήση στο όχημα του κυρίου, οπότε είχα προχωρήσει παρακάτω. Είδα στη συνέχεια έναν κύριο να με πλησιάζει εξαγριωμένος και με ρώτησε ότι γιατί εφόσον βάλαμε την σειρήνα της μηχανής δεν περιμέναμε για να κόψουμε κλήσεις, και του είπα πως δεν μπορούμε να περιμένουμε. Εμείς ήμασταν στο σημείο, ήταν πολλά ΙΧ παράνομα σταθμευμένα και εμείς βάζουμε σειρήνα, για να ξεμπλοκάρει ο δρόμος».

Και συνέχισε: «Ο κύριος είχε παρκάρει σε λεωφορειογραμμή. Ήταν παρκαρισμένος κανονικά, και το σπίτι του ήταν στα 20 μέτρα απόσταση. Μου φώναζε γιατί του έκοψα την κλήση, και πού τα βάζω λεφτά, και ποιος τα παίρνει τα λεφτά. Προσπάθησα να του εξηγήσω ήρεμα ότι εάν έχει κάποια ένσταση μπορεί να την υποβάλει στην υπηρεσία. Συνέχισε να είναι εξαγριωμένος, και πήγε και πήρε την κλήση από το αυτοκίνητο και ήθελε να την βάλει πάνω μου, μέσα στα ρούχα μου. Του είπα να απομακρυνθεί αμέσως και να μην με αγγίζει. Ήθελε να την βάλει πάνω στη μηχανή. Εκείνη την ώρα ήρθε και ο συνάδελφος που ήταν σε άλλο αυτοκίνητο. Ο 62χρονος μπήκε εξαγριωμένος στο αυτοκίνητο, μας πλησίασε, μας έκανε άσεμνες χειρονομίες και μας έβρισε».

«Εμείς εφόσον τελείωσε το περιστατικό πήραμε τις μηχανές και πήγαμε λίγο παρακάτω. Ο συνάδελφος ο οποίος είχε το συμβάν ήταν στο τέλος του τετράγωνου. Έτσι ο 62χρονος σταμάτησε στον εν λόγω συνάδελφο, είχαν μία διένεξη και του πάτησε πόδι. Σταμάτησε ο 62χρονος, του είπε ο συνάδελφος ότι δεν μπορεί να σταματήσει διπλοσειρά, και ο 62χρονος τού απάντησε πως δεν είναι της τροχαίας και δε μπορεί να κάνει κάτι. Και όταν ο συνάδελφος του είπε ότι μπορεί να του αφαιρέσει τις πινακίδες, ο 62χρονος του πάτησε το πόδι. Δεν υπολόγισε τίποτα», δήλωσε χαρακτηριστικά η δημοτική αστυνομικός.