Οπαδική βία στα Ιωάννινα: Ακόμη δύο συλλήψεις για την αιματηρή συμπλοκή των οπαδών

Επιμέλεια: Newsroom
Οπαδική βία στα Ιωάννινα: Ακόμη δύο συλλήψεις για την αιματηρή συμπλοκή των οπαδών
Σε ακόμη δύο συλλήψεις προχώρησε η ΕΛΑΣ, μετά το επεισόδιο οπαδικής βίας στα Ιωάννινα.

Σε δύο ακόμη συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία μετά την αιματηρή συμπλοκή στα Σεισμόπληκτα των Ιωαννίνων το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής (7/4) ανάμεσα σε οπαδούς.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, οι συλλήψεις έγιναν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων δυνάμει ενταλμάτων σύλληψης που είχαν εκδοθεί σε βάρος τους από τον Ανακριτή Ιωαννίνων για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, συμπλοκής και για παραβάσεις των νομοθεσιών για τον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό και περί φωτοβολίδων.

Οι συλληφθέντες εντός της ημέρας (12/4) θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα όπου ήδη απολογούνται από το πρωί οι υπόλοιποι τέσσερις. Οι δικηγόροι τους παραιτήθηκαν από την ποινική τους υπεράσπιση και την υπόθεση ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας, για δύο από τους τέσσερις, οι οποίοι είναι και αδέλφια και είναι αντιμέτωποι με το βαρύ κατηγορητήριο.

Ο κύριος Κούγιας ζήτησε τη νέα προθεσμία προκειμένου να μελετήσει τη δικογραφία και να συντάξει τα υπομνήματα απολογίας αίτημα που έγινε αποδεκτό. Όπως μάλιστα υποστήριξε ο νομικός, το αυτοκίνητο των οπαδών του ΠΑΣ Γιάννενα ήταν αυτό, που κυνηγούσε τα άλλα οχήματα στα οποία επέβαιναν οι οπαδοί του Ολυμπιακού.

Από την επίθεση, έχει τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι ένας 30χρονος, που συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή του, στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου των Ιωαννίνων.