Υπόθεση ομαδικού βιασμού στην Κρήτη: Ελεύθεροι υπό όρους ο γνωστός ράπερ και ο συνεργάτης του

Επιμέλεια: Newsroom
Υπόθεση ομαδικού βιασμού στην Κρήτη: Ελεύθεροι υπό όρους ο γνωστός ράπερ και ο συνεργάτης του
Στον ράπερ και τον συνεργάτη του επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση στο Α.Τ. της περιοχής τους μία φορά το μήνα και καταβολή χρηματικής εγγύησης ύψους 3.000 ευρώ έκαστος.

Ελεύθεροι υπό όρους αφέθηκαν, με απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου, ο γνωστός ράπερ και ο 30χρονος συνεργάτης του που κατηγορούνται για την υπόθεση ομαδικού βιασμού, όπως κατήγγειλε 19χρονη φοιτήτρια στο Ρέθυμνο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το cretalive.gr, τους επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση στο Α.Τ. της περιοχής τους μία φορά το μήνα και καταβολή χρηματικής εγγύησης ύψους 3.000 ευρώ έκαστος.

To ιστορικό

Η κοπέλα διασκέδαζε με την παρέα της σε συναυλία του γνωστού ράπερ το βράδυ της Κυριακής (9/4). Μετά το τέλος της συναυλίας πήγαν για φαγητό και ξημερώματα εμφανίζεται να ακολούθησε τον 23χρονο στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει το team. Εκεί ήταν και οι υπόλοιποι.

Ήπιαν, κάπνισαν και κάπου εκεί η κοπέλα περιγράφει ότι οι δύο εξ αυτών άρχισαν να γδύνονται, προβαίνοντας σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της και μάλιστα φέρονται να την περιέπαιζαν επειδή δεν ήταν σε θέση να αντιδράσει και να ανταποκριθεί λόγω του αλκοόλ και του χασίς.

Μία ώρα αργότερα κάλεσε τους φίλους της να την παραλάβουν από την είσοδο του ξενοδοχείου και μετέβη στο σπίτι μιας φίλης της, πρωινές ώρες της Δευτέρας (10/4). Την ίδια μέρα ακολούθησε η καταγγελία στην Ασφάλεια Ρεθύμνου και είχαμε και την σύλληψη του 30χρονου στο λιμάνι του Ηρακλείου.