«Σκοτώθηκαν» Σάκης-Μαριαλένα στο Survivor αλλά δεν το είδαμε ποτέ: Τους «έδωσε» ο Λιανός (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
«Σκοτώθηκαν» Σάκης-Μαριαλένα στο Survivor αλλά δεν το είδαμε ποτέ: Τους «έδωσε» ο Λιανός (vid)
Ένας έντονος καυγάς ξέσπασε στο αγώνισμα του Survivor All Star ανάμεσα στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη.

Μεγάλος καυγάς που δεν τον είδαμε ποτέ ξέσπασε στο αγώνισμα ασυλίας του Survivor All Star ανάμεσα στον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ, υπήρξε αντιπαράθεση ανάμεσα στο ζευγάρι που δεν τον είδαμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Ωστόσο, ο Γιώργος Λιανός τους «πρόδωσε» και έδωσε το κλίμα που οι τηλεθεατές δεν είδαν στο χθεσινό επεισόδιο.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαριαλένα δεν σταματούσε να κατηγορεί τον Σάκη, η οποία ήταν η μοναδική παίκτρια που δεν πρόλαβε να κάνει βολές στο αγώνισμα ασυλίας απέναντι στην Σταυρούλα. Η Μαριαλένα κόλλησε πολύ στο παζλ και θεώρησε ότι ο Σάκης δεν τη βοήθησε, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Λιανός στο χθεσινό επεισόδιο.

Μόλις προβλήθηκε το σχετικό απόσπασμα η παρουσιάστρια της εκπομπής, Φαίη Σκορδά, αναρωτήθηκε αν υπάρχουν τέτοιοι άνδρες, όπως ο Σάκης, που να αγαπούν τόσο πολύ τις γυναίκες. «Πού είναι αυτοί οι άνδρες;», είπε η Φαίη Σκορδά και συμπλήρωσε: «Καταλαβαίνω και τη Μαριαλένα, γιατί η συμπεριφορά της θυμίζει συμπεριφορά μικρού κοριτσιού… ».

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή, η Μαριαλένα ήταν ιδιαίτερα «επιθετική» απέναντι στον Σάκη λέγοντάς του: «Τόσους βοήθησες στο παζλ. Σε εμένα βρήκες να κάνεις λάθος;».