Ο Λιανός ανακοίνωσε τις νέες ομάδες και προκάλεσε «πάγωμα» στους παίκτες: Κλάματα και «θέλω να φύγω» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ο Λιανός ανακοίνωσε τις νέες ομάδες και προκάλεσε «πάγωμα» στους παίκτες: Κλάματα και «θέλω να φύγω» (vid)
Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού και οι παίκτες που αλλάζουν ομάδα.

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star ο Γιώργος Λιανός λίγο πριν την έναρξη του αγώνα έκανε μια έκτακτη ανακοίνωση στους διαγωνιζόμενους, με τους περισσότερους να αναμένουν με μεγάλη αγωνία.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πώς λόγω των ημερών και της Μεγάλης Εβδομάδας θα προβληθούν μόνο τρία επεισόδια στο Survivor All Star, όπου θα είναι δύο ασυλίες και ένα έπαθλο φαγητό. Αυτό σημαίνει πως δεν θα πραγματοποιηθεί η αποχώρηση.

Στην δεύτερη ανακοίνωση ο παρουσιαστής είπε πως τρεις παίκτες θα πρέπει να αλλάξουν ομάδα, με κάποιους από τους παίκτες να ξεσπούν σε κλάματα.

Η επόμενη ανακοίνωση του Λιανού «πάγωσε» τους παίκτες και των δύο ομάδων, καθώς ο παρουσιαστής δήλωσε πως θα υπάρξουν κάποιες μεταγραφές και πως αυτή τη φορά δεν πρόκειται για φάρσα.

Και ενώ όλοι νόμιζαν πως οι μετακινήσεις τελείωσαν, ο παρουσιαστής ανακοίνωσε στη Μελίνα Μεταξά πως μεταφέρεται στους Κόκκινους. Η παίκτρια απογοητεύτηκε πάρα πολύ από την απόφαση αυτή και ξέσπασε σε κλάματα, εκφράζοντας τα συναισθήματά της: «Νιώθω τραγικά. Γιατί δεν ήθελα να έρθω στην Κόκκινη ομάδα. Αυτή τη στιγμή θέλω να φύγω, δεν θέλω να δώσω τίποτα, αλήθεια σου λέω».