Συγκλονίζει ο πατέρας της Καρολάιν: «Γελοιότητα αν μειωθεί η ποινή του Αναγνωστόπουλου» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Συγκλονίζει ο πατέρας της Καρολάιν: «Γελοιότητα αν μειωθεί η ποινή του Αναγνωστόπουλου» (vid)
Ο πατέρας της Καρολάιν παραδέχτηκε πως πουλάει το σπίτι του στην Αλόννησο και μιλάει για τις στιγμές μετά τον χαμό της κόρη του.

Συγκλονίζει ο πατέρας της αδικοχαμένης Καρολάιν, η οποία δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, στα Γλυκά Νερά.

Ο Ντέιβιντ Κράουτς, μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή του ΜEGA, «Χαμογέλα και Πάλι!» και είπε πως έχει βάλει πωλητήριο στο σπίτι του, ένα σπίτι που του θυμίζει πολλές στιγμές με την αδικοχαμένη κόρη του.

«Ναι είναι αλήθεια. Έχω δώσει για πώληση το πανέμορφο σπίτι μου. Ένα σπίτι στο οποίο είχα δώσει την καρδιά και την ψυχή μου. Ένα μέρος στο οποίο έκανε η κόρη μου τα πρώτα της ασταθή βήματα.

Το σπίτι αυτό και το χωριό, μου ξυπνά τόσες πολλές αναμνήσεις από την Καρολάιν μαζί μου, όταν περπατούσαμε χέρι – χέρι στην παλιά χώρα όλα εκείνα τα όμορφα καλοκαιρινά δειλινά. Το μόνο που μου έμεινε τώρα είναι οι αναμνήσεις, κανείς δεν μπορεί να μου τις πάρει».

Και συνέχισε λέγοντας: «Είναι απίστευτο πως το μικρό κοιμητήριο δίπλα από την εκκλησία, ένα σημείο στο οποίο, όταν ήταν μικρή η κόρη μου και τη σήκωνα να βλέπει τη θέα και τα λουλούδια, είναι το μέρος που τώρα αναπαύεται. Εκείνο το μικρό κορίτσι, τόσο γεμάτο ζωή, το πήραν μακριά μας αμέσως μόλις έφερε το δικό της μικρό κορίτσι στη ζωή».

«Πρέπει τώρα να παραμείνω δυνατός και να διασφαλίσω ότι η Λυδία, η κόρη της, θα μεγαλώσει και θα γίνει ένα κορίτσι για το οποίο η μητέρα της θα ήταν περήφανη», είπε ο κ. Κράουτς.

Όσο για το ενδεχόμενο μείωσης της ποινής του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου είπε: «Σε τι θα βασιστεί; Καταδικάστηκε σε ισόβια για προμελετημένο φόνο και μάλιστα του αίσχιστου είδους. Μία νεαρή γυναίκα που μόλις ξεκινούσε τη ζωή της δολοφονήθηκε στον ύπνο της. Κατά την άποψή μου, τα 20 χρόνια με τη πιθανότητα να είναι λιγότερα εξαιτίας «καλής διαγωγής» στη φυλακή είναι σε βαθμό γελοιότητας».