Πρακτορείο ειδήσεων κατέγραψε τρακάρισμα ενώ βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Πρακτορείο ειδήσεων κατέγραψε τρακάρισμα ενώ βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση (vid)
Ένα ειδησεογραφικό συνεργείο καθώς βιντεοσκοπούσαν, ένα αυτοκίνητο πέρασε ξαφνικά με κόκκινο και συγκρούστηκε με ένα άλλο όχημα στη μέση της διασταύρωσης.

Στον κόσμο των ειδήσεων, μερικές φορές οι πιο επικίνδυνες ιστορίες είναι αυτές που αποδεικνύονται οι πιο συναρπαστικές. Αυτό ακριβώς συνέβη όταν ένα ειδησεογραφικό συνεργείο του Λος Άντζελες πήγε να κάνει ένα ρεπορτάζ σε μια διασταύρωση που θεωρούνταν ευρέως η πιο επικίνδυνη στην περιοχή.

Η εν λόγω διασταύρωση βρισκόταν σε ένα τμήμα της πόλης που ήταν γνωστό για τα υψηλά ποσοστά εγκληματικότητας και τα συχνά τροχαία ατυχήματα. Παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις από ανήσυχους κατοίκους και κοινοτικούς ηγέτες, η κυβέρνηση της πόλης είχε κάνει ελάχιστα για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Το ειδησεογραφικό συνεργείο έφτασε στη διασταύρωση νωρίς ένα πρωί, πρόθυμο να καταγράψει τους κινδύνους που υπήρχαν εκεί. Έστησαν τις κάμερες και τα μικρόφωνά τους, παίρνοντας συνεντεύξεις από κατοίκους της περιοχής και εργαζόμενους που είχαν αποφύγει οριακά ατυχήματα στη διασταύρωση στο παρελθόν.

Καθώς βιντεοσκοπούσαν, ένα αυτοκίνητο πέρασε ξαφνικά με κόκκινο και συγκρούστηκε με ένα άλλο όχημα στη μέση της διασταύρωσης. Το ειδησεογραφικό συνεργείο σοκαρίστηκε, αλλά δεν δίστασε να αναλάβει δράση.

Καθώς περνούσε η ώρα, όλο και περισσότερα αυτοκίνητα περνούσαν με κόκκινο και απέφευγαν οριακά τα ατυχήματα στη διασταύρωση. Το βίντεο εξαπλώθηκε γρήγορα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και απέκτησε εθνική προσοχή. Η δημοτική αρχή του Λος Άντζελες αναγκάστηκε να αντιδράσει και μέσα σε λίγες εβδομάδες ανακοίνωσε σχέδια για την εγκατάσταση νέων φωτεινών σηματοδοτών και άλλων μέτρων ασφαλείας στη διασταύρωση.