T.Θεοδωρικάκος: «Οι κανονικοί άνθρωποι θέλουν να βλέπουν αστυνομικούς στους δρόμους» (vid)

Newsroom
T.Θεοδωρικάκος: «Οι κανονικοί άνθρωποι θέλουν να βλέπουν αστυνομικούς στους δρόμους» (vid)
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος θεωρεί ότι ελληνική κοινωνία, στη πλειονότητα της, θέλει να βλέπει αστυνομικούς στους δρόμους.

Η Αθηναΐς Νέγκα υποδέχθηκε στο στούντιο του «Καλύτερα Αργά» τον Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος και μίλησαν για όλους και για όλα.

Σε ένα σημείο της συνέντευξης η παρουσιάστρια ρώτησε τον Υπουργό για την αυξημένη παρουσία της αστυνομίας στους δρόμους, λέγοντας συγκεκριμένα: «Η κοινωνιολογία λέει ότι όταν υπάρχει πολύ αστυνομική παρουσία φουσκώνουν κάποια φαινόμενα, όταν τα πράγματα είναι λίγο πιο διακριτικά, κατευνάζουν.. Το πιστεύετε εσείς αυτό;».

Τότε ο Τάκης Θεοδωρικάκος θέλησε να δώσει μια δική του απάντηση πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Πιο αναλυτικά εξήγησε ότι «η πλειονότητα των Ελλήνων θέλει να βλέπει αστυνομικούς στο δρόμο». «Αν μπορούσε κάθε Έλληνας να έχει έναν αστυνομικό στη γειτονιά του και να τον βλέπει 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, πιστεύω ότι θα ήταν ευχαριστημένος. Ο ταραξίας και ο κουκουλοφόρος μόλις δουν αστυνομικό είναι σαν τον ταύρο με το κόκκινο πανί. Αλλά εδώ μιλάμε για τη πλειονότητα των Ελλήνων, για τους κανονικούς ανθρώπους» είπε χαρακτηριστικά.