Μοντέλο από την Κολομβία παραπονιέται πως την μπερδεύουν με πλαστική κούκλα, επειδή είναι «τέλεια»

Newsroom
Μοντέλο από την Κολομβία παραπονιέται πως την μπερδεύουν με πλαστική κούκλα, επειδή είναι «τέλεια»
Η Καρολίνα Γκόμεζ ζει ένα «δράμα» αφού οι ακόλουθοί της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την μπερδεύουν με πλαστική κούκλα.

Ένα μοντέλο στη Κολομβία έχει βομβαρδιστεί με σχόλια που διερωτώνται πώς γίνεται να δείχνει τόσο «τέλεια» στις φωτογραφίες της. Πολλοί από τους 700.000 followers της στο Instagram ισχυρίστηκαν ότι μοιάζει σαν να έχει φτιαχτεί… σε εργοστάσιο για να έχει τόσο εντυπωσιακή εμφάνιση.

Το μοντέλο προκάλεσε πρόσφατα αναστάτωση στο διαδίκτυο μετά την ανακοίνωση της σχέσης της με τον Κολομβιανό αστέρα των social media Γιέφερσον Κόσιο. Η είδηση του ειδύλλιου εκτόξευσε τον αριθμό των followers της, καθώς οι 10 εκατομμύρια θαυμαστές του καλού της ανυπομονούσαν να τη δουν. Το ζευγάρι απόλαυσε ένα ταξίδι εξερεύνησης στην Ευρώπη τις τελευταίες εβδομάδες και μοιράστηκε μια σειρά από τις αγαπημένες τους στιγμές στο διαδίκτυο.

@yefersoncossio ¿Se burlaban porque mi novia @Carolina Gómez ♬ original sound - Yef

Οι ακόλουθοί τόνισαν ότι η άκαμπτη πόζα της, το αψεγάδιαστο δέρμα και τα τέλεια χαρακτηριστικά της έμοιαζαν πολύ καλά για να είναι αληθινά. Αλλά η Καρολίνα απάντησε στους επικριτές της, δημοσιεύοντας μερικές φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία για να αποδείξει ότι, εκτός από μια πλαστική στο στήθος, είναι 100% φυσική.