Ο Ήλίας Γκότσης αποκάλυψε τι πήραν οι παίκτες από το σπίτι του Ατζούν Ιλιτζαλί (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
 Ο Ήλίας Γκότσης αποκάλυψε τι πήραν οι παίκτες από το σπίτι του Ατζούν Ιλιτζαλί (vid)
Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε για την εμπειρία του από το παιχνίδι, την αποβολή του και τα πράγματα που πήραν ορισμένοι παίκτες από το σπίτι του Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ο Ηλίας Γκότσης ήταν καλεσμένος στο «Καλό Μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά. Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε για την εμπειρία του από το παιχνίδι, την αποβολή του και τα πράγματα που πήραν ορισμένοι παίκτες από το σπίτι του Ατζούν Ιλιτζαλί.

«Η συμφωνία με τον κύριο Ατζούν ήταν ξεκάθαρη. Ο ίδιος είπε ότι καταλαβαίνω ότι μπορεί να βρείτε κάτι κάτω να φάτε κι είναι λογικό. Είναι το ένστικτο της επιβίωσης. Από εκεί και πέρα ο απαράβατος κανόνας είναι ότι κανείς δεν ακουμπά κινητό γιατί αυτό αλλοιώνει το πρόγραμμα και συμφωνήσαμε όλοι ότι όποιος πιάσει κινητό είναι εκτός Survivor. Για φαγητό δεν υπήρχε συμφωνία. Από εκεί και πέρα κάποια πράγματα ξεφεύγουν από τα όρια του παιχνιδιού και κατηγορήθηκε από μερικές εκπομπές ότι εγώ κι ο Ηλίας Μπόγδανος πήγαμε στο σπίτι του κ. Ατζούν και κλέψαμε φρυγανιές. Ε μπλέκομαι σε όλα» είπε αρχικά ο Ηλίας Γκότσης.

«Δεν ήταν φρυγανιές. Ο κ, Ατζούν μας κέρασε όλους από ένα κομμάτι cheesecake κι είχε δώσει κι ένα κομμάτι στην παραγωγή, οπότε φεύγοντας κάποιοι παίκτες, εκτός από το κομμάτι cheesecake που πήραν από την παραγωγή, πήγαν στο μπάνιο και πήραν τα σαπούνια και την κολόνια. Δεν ξέρω τι φορά, αλλά μυρίζει ωραία» σημείωσε ο Ηλίας Γκότσης.