Μαθήτριες πιάστηκαν στα χέρια σε ΕΠΑΛ στην Χαλκίδα (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Μαθήτριες πιάστηκαν στα χέρια σε ΕΠΑΛ στην Χαλκίδα (vid)
Απίστευτες εικόνες στο ΕΠΑΛ Χαλκίδα με άγριο ξύλο μεταξύ μαθητριών στο προαύλιο.

Καθημερινό φαινόμενο φαίνεται πως έχουν γίνει τα περιστατικά ξυλοδαρμών και bullying μεταξύ μαθητών και μαθητριών στα σχολεία. Αυτή τη φορά, μαθήτριες στο ΕΠΑΛ Χαλκίδας έπαιξαν άγριο ξύλο στο προαύλιο.

O άγριος ξυλοδαρμός ανάμεσα στις μαθήτριες συνέβη πριν έναν μήνα και όπως φαίνεται και στο βίντεο, μια μαθήτρια που φοιτεί σε άλλο λύκειο της πόλης, μπαίνει στο σχολείο και αρχίζει να χτυπάει με μανία την μαθήτρια του ΕΠΑΛ, με αποτέλεσμα να πέσει λιπόθυμη.

Η Ματίνα Ρέτσα, δημοσιογράφος evima.gr, μίλησε στο LIVE NEWS για το περιστατικό βίας που συνέβη στο ΕΠΑΛ της Χαλκίδας. Μόλις αντιλήφθηκαν το περιστατικό οι καθηγητές βγήκαν αμέσως στο προαύλιο του σχολείου ενημέρωσαν τους γονείς του κοριτσιού και κάλεσαν το ασθενοφόρο.

Η 15χρονη μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας για τις απαραίτητες εξετάσεις ενώ δεν ενημερώθηκε για το συμβάν η αστυνομία.

Όπως αναφέρει η κ. Ρέτσα, αφορμή για να δημοσιευτεί το συγκεκριμένο βίντεο ήταν ένα άλλος ξυλοδαρμός που είχε γίνει πριν από λίγες μέρες μπροστά σε καθηγητή και μέσα στη σχολική αίθουσα. Μάλιστα, ο μαθητής δάγκωσε τον συμμαθητή του.