Μητσοτάκης σε Αυγενάκη: «Θέλω να τον συγχαρώ για το έργο του, αλλά και για τη διακριτικότητά του»

Επιμέλεια: Newsroom
Μητσοτάκης σε Αυγενάκη: «Θέλω να τον συγχαρώ για το έργο του, αλλά και για τη διακριτικότητά του»
«Διαβασμένος» για τα ελληνικά ποδοσφαιρικά δρώμενα «πιάστηκε» ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης σε εκδήλωση στη Πρέβεζα.

Σύσκεψη με αθλητικούς, πολιτιστικούς και τουριστικούς φορείς πραγματοποίησε στην Πρέβεζα ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, μαζί με την υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη, και την υφυπουργό Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη, στο πλαίσιο της περιοδείας του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, και την παρουσίαση του Αναπτυξιακού Σχεδίου Περιφέρειας Ηπείρου «380+ Έργα για την Ήπειρο του 2030».

Ο κ. Αυγενάκης αναφέρθηκε στις σημαντικές αθλητικές μεταρρυθμίσεις της τελευταίας τετραετίας και επισήμανε ιδιαίτερα: Tη λειτουργία του Μητρώου Αθλητικών Σωματείων, σε συνδυασμό με τον μόνιμο μηχανισμό χρηματοδότησης του αθλητισμού, μέσω της φορολόγησης των κερδών των τυχερών παιγνίων, που ενισχύει άμεσα και έμπρακτα τα 217 νόμιμα και εγγεγραμμένα αθλητικά σωματεία της Ηπείρου.

Στο βήμα της εκδήλωσης ανέβηκε και ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Αμυράς, φορώντας μπουφάν του ΠΑΣ Γιάννινα. Μάλιστα, μεταξύ άλλων είπε: «Ελπίζω να μας φέρει γούρι ο Πρωθυπουργός και να σωθεί η ομάδα μας, να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία».

Αφού ολοκληρώθηκαν οι ομιλίες και οι παρεμβάσεις, ο πρωθυπουργός πήρε το λόγο και αφού συνεχάρη τον Υπουργό Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, για τα αθλητικά έργα στην Ήπειρο έκανε ένα σχόλιο που αποδεικνύει ότι είναι πολύ καλά ενημερωμένος για το τι συμβαίνει αυτή τι στιγμή στη Super League. Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε: «Να συγχαρώ τον Λευτέρη το έργο του, αλλά και για τη διακριτικότητά του και να σας πω κάτι που δεν μας είπε. Ότι… την Κυριακή που μας πέρασε ο ΟΦΗ νίκησε τον ΠΑΣ Γιάννενα εδώ, στην έδρα του»!