Παιχνίδια με συνομιλητές στο Facebook Messenger υποστηρίζει πλέον η πλατφόρμα

Παύλος Παπαπαύλου
Παιχνίδια με συνομιλητές στο Facebook Messenger υποστηρίζει πλέον η πλατφόρμα
Αυτήν τη στιγμή προσφέρονται 14 διαφορετικά games για τις βιντεοκλήσεις σας.

Πόσες φορές έχει τύχει να βρεθείτε σε μία βιντεοκλήση στο Facebook Messenger με φίλους και ψάχνετε τρόπους να περάσετε την ώρα σας;

Το Facebook ανακοίνωσε πως πλέον ενσωμάτωσε διάφορα παιχνίδια για να μπορείτε να παίξετε όσο βρίσκεστε συνδεδεμένοι (με αυτόν τον τρόπο) με φίλους σας μέσω της πλατφόρμας.

Το gaming χαρακτηριστικό προσφέρεται στο Messenger για όσους έχουν πρόσβαση από υπολογιστή, iPhone ή συσκευές με λειτουργικό Android και στην παρούσα φάση περιλαμβάνει 14 παιχνίδια. Σε αυτά υπάρχουν κλασικά αγαπημένα όπως τα Words with Friends και Mini Golf FRVR, αλλά και νεότερα όπως τα Card Wars και Exploding Kittens.

Κάθε τίτλος προσφέρει δράση για δύο άτομα, ενώ αργότερα θα προστεθούν και άλλοι για περισσότερα. Κάθε ένα από τα παιχνίδια είναι ειδικά φτιαγμένο για την πλατφόρμα, ενοποιώντας στο περιβάλλον χρήσης του και κάποιες λειτουργίες του Messenger.

Αν είστε σε μία βιντεοκλήση και θέλετε να παίξετε, δεν έχετε παρά να πατήσετε πάνω στο εικονίδιο “Play” που θα βρείτε στο επάνω μέρος της οθόνης.