Παραδίδεται στις Αρχές ο ράπερ μετά την καταγγελία για βιασμό στην Κρήτη (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Παραδίδεται στις Αρχές ο ράπερ μετά την καταγγελία για βιασμό στην Κρήτη (vid)
Άφαντος παραμένει ο ράπερ που κατηγορείται για υπόθεση βιασμού στην Κρήτη, ωστόσο σήμερα (5/4) αναμένεται να παραδοθεί στις αρχές.

Υπόθεση βιασμού ερευνά η αστυνομία μετά από καταγγελία 19χρονης στην Κρήτη. Μάλιστα, στην υπόθεση εμπλέκει και έναν γνωστό ράπερ, ο οποίος όπως ανέφερε την οδήγησε σε δωμάτιο ξενοδοχείο μαζί με δύο φίλους του.

Ο ράπερ παραμένει άφαντος τις τελευταίες ώρες, ωστόσο σύμφωνα με τα όσα είπε ο δικηγόρος του, Νίκος Αλετράς στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο πελάτης του σύντομα θα παραδοθεί στις Αρχές. Μάλιστα, ο δικηγόρος θα μεταβεί ο ίδιος στην Κρήτη για την υπόθεση.

«Είναι πάρα πολύ ανήσυχος και σύντομα θα εμφανιστεί στο αστυνομικό τμήμα. Εγώ βρίσκομαι στην Αθήνα και αργά το βράδυ θα μεταβώ στην Κρήτη προκειμένου να είμαι κοντά του και ακολουθήσουμε την διαδικασία της ανάκρισης», ανέφερε.

Όσο για τις κατηγορίες είπε: «Αρνείται κάθε εμπλοκή του στην συγκεκριμένη υπόθεση και από όσα είδα στην δικογραφία δεν προκύπτει σχέση με την περίπτωση. Δεν γνώριζε ούτε είχε σχέση με την καταγγέλουσα. Δεν υπάρχουν ούτε σημάδια, ούτε ενδείξεις, ούτε σημεία που να έχει προηγηθεί σεξουαλική πράξη χωρίς συναίνεση, βιασμός ή οτιδήποτε άλλο».