Μπλεξίματα για γνωστό τράπερ: Καταγγελία για γενετήσιες πράξεις μετά από συναυλία στην Κρήτη

Επιμέλεια: Newsroom
Μπλεξίματα για γνωστό τράπερ: Καταγγελία για γενετήσιες πράξεις μετά από συναυλία στην Κρήτη
Στο «κάδρο» της ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται γνωστός τράπερ μετά από καταγγελία 19χρονη για γενετήσιες πράξεις.

Υπόθεση που αφορά περιπτώσεις γενετήσιων πράξεων σε βάρος 19χρονης κοπέλας διερευνά η Ασφάλεια Ρεθύμνου. Μάλιστα, στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται και γνωστός τράπερ που βρισκόταν στην Κρήτη για συναυλία.

Σύμφωνα με το Cretalive οι έρευνες της Ασφάλειας Ρεθύμνου έφτασαν μέχρι το λιμάνι του Ηρακλείου. Στην υπόθεση φέρονται να εμπλέκονται τρία άτομα, ένας 30χρονος Αλβανός και δύο άνδρες, 24 και 23 ετών, ελληνικής υπηκοότητας. Ένας μάλιστα εξ αυτών φέρεται να είναι γνωστός Έλληνας τράπερ που βρέθηκε στο νησί για συναυλία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αλλοδαπός ύποπτος επιχείρησε να ταξιδέψει με το πλοίο της γραμμής για Πειραιά και εντοπίστηκε από τις διωκτικές αρχές την ώρα που βρισκόταν στον καταπέλτη για να μπει στο πλοίο.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, η 19χρονη φοιτήτρια φέρεται να γνώρισε τον ένα εκ των δύο Ελλήνων (όχι τον τράπερ) σε μπαρ του Ρεθύμνου. Αφού διασκέδασαν μαζί, βρέθηκαν σε ένα δωμάτιο με άλλα άτομα, όπως αναφέρεται.

Εκεί, όπως καταγγέλλεται, ο Αλβανός και ο τράπερ εκμεταλλεύτηκαν σεξουαλικά την κοπέλα που φέρεται να μην ήταν σε θέση, πιθανότατα λόγω του αλκοόλ που είχε καταναλώσει, να αντιδράσει και να προστατεύσει τον εαυτό της. Ο δεύτερος Έλληνας, σύμφωνα με την καταγγελία, εκτελούσε χρέη συνεργού.