«Αλλάζω τώρα»: To on air λάθος της Μαρίας Χατζηστεφανή στο Dragons' Den

«Αλλάζω τώρα»: To on air λάθος της Μαρίας Χατζηστεφανή στο Dragons' Den
Κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου του ελληνικού Dragons' Den φαίνεται πως κάτι πήγε λάθος για την Μαρία Χατζηστεφανή.

Ο πρώτος κύκλος του ελληνικού Dragons’ Den φτάνει στο τέλος του, όμως όπως έχουμε ήδη δει στο τρέιλερ που προβάλλεται στον ΑΝΤ1, το σόου θα συνεχιστεί και του χρόνου με νέες επιχειρήσεις και νέες επενδύσεις.

Στα μέχρι τώρα επεισόδια έχουμε δει πολλά. Από πραγματικά καλές ιδέες, οι οποίες πήραν την επένδυση που ζητούσαν από τους dragons, μέχρι επιχειρήσεις που πέρασαν και «δεν ακούμπησαν». Είδαμε, όμως, και κάποια «λάθη».

Ένα από αυτά το έκανε ο Μαρία Χατζηστεφανή, η οποία κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου ξέχασε να φορέσει τα ψιλοτάκουνα παπούτσια της και κάθισε στην καρέκλα της για το γύρισμα, φορώντας τα αθλητικά της.

@mrsrodial S£&t happens 🐉 #dragonsden #dragonsdengr #dragonsdengreece ♬ original sound - Ant🤞🏼

Μετά από λίγη ώρα το κατάλαβε, αλλά μας χάρισε έναν υπέροχο μονόλογο στον οποίο αναρωτιόταν αν πρέπει ή όχι να αλλάξει παπούτσια, την ώρα που κάποιος επιχειρηματίας παρουσίαζε την ιδέα του.

@mrsrodial S£&t happen but keep calm 😱🐉 #dragonsden #dragonsdengr #dragonsdengreece ♬ original sound - Maria Hatzistefanis

Τελικά το έκανε και η εκπομπή συνεχίστηκε κανονικά, χωρίς να υπάρξει κάποια διακοπή. Το βίντεο, βέβαια, που ανέβασε η ίδια στο Tik Tok προκάλεσε το γέλιο των τηλεθεατών. Και δικαίως.