Χαμός στο πλατό του Dragons’ Den: Ζήτησε 68.000 ευρώ για εσώρουχα με όνομα «ακόμη θέλω τον πρώην μου» (vid)

Newsroom
 Χαμός στο πλατό του Dragons’ Den: Ζήτησε 68.000 ευρώ για εσώρουχα με όνομα «ακόμη θέλω τον πρώην μου» (vid)
Η Σοφία ζήτησε από τους επενδυτές του Dragons’ Den 68.000 ευρώ για το 10% της επιχείρησης εσωρούχων, ωστόσο οι ίδιοι δεν φάνηκαν να πείθονται.

Mία διαφορετική πρόταση για επένδυση δέχθηκαν οι επενδυτές του Dragons’ Den στο επεισόδιο του σόου επενδύσεων του ANT1 το βράδυ της Παρασκευής (10/2). Ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης υποδέχθηκε την Σοφία Μαχαίρα, ιδρύτρια του still want my x (ακόμη θέλω τον πρώην μου), ένα μικρό brand με έδρα το Κουκάκι, το οποίο ασχολείται με τα μεταξωτά εσώρουχα.

Η ίδια διαφήμισε το προϊόν της κι εξήγησε το πώς σκέφτηκε αυτήν την καινοτόμα ιδέα. Η αρχιτεκτονική δεν την ικανοποιούσε απόλυτα και ήθελε να ασχοληθεί με κάτι διαφορετικό. Από τους επενδυτές του Dragons’ Den ζήτησε 68.000 ευρώ για το 10% της επιχείρησής της.

@dragonsden_greek Η Still want my X, θα είναι η επόμενη ιδέα που θα πάρει τα χρήματα των Dragons ; #tiktokgreece #dragonsdengreece #fygreece ♬ original sound - Dragons’ Den Greece

Παρά την προσπάθειά της, οι επενδυτές δεν φάνηκε να «ψήνονται», αφού βρήκαν τον τίτλο της σειράς εσωρούχων περίεργο, τόσο που ισοδυναμούσε με μία ηττοπάθεια για τις γυναίκες. Η Σοφία ζητούσε το ποσό για να προχωρήσει μία κανονική παραγωγή που δεν θα την κάνει η ίδια και επειδή ήθελε έναν από τους επενδυτές ως partner για να μυηθεί στον κόσμο της επιχειρηματικότητας. Όταν έδωσε μικροσκοπικά εσώρουχα στους επενδυτές για να νιώσουν την υφή τους, χαρακτηριστική ήταν η αντίδραση της Λιλής Περγαντά: «Σοφία μου, τι μου έδωσες;».

Το υλικό μπορεί να ήταν διαφορετικό, αλλά οι επενδυτές της επισήμαναν ότι πρέπει να επικεντρωθεί σε ένα concept, που θα κάνει τα εσώρουχα να ξεχωρίσουν. Το γεγονός ότι δεν είχε καθόλου εμπειρία, φάνηκε πως ήταν αποτρεπτικός παράγοντας για οποιαδήποτε επόμενη κίνηση στο Dragons’ Den.