Ξέσπασε ο ήρωας των Τεμπών: «Δεν υποδεχθήκαμε κανέναν επιβάτη στη Θεσσαλονίκη, κακώς ανέβηκαν στον κινούμενο δολοφόνο (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ξέσπασε ο ήρωας των Τεμπών: «Δεν υποδεχθήκαμε κανέναν επιβάτη στη Θεσσαλονίκη, κακώς ανέβηκαν στον κινούμενο δολοφόνο (vid)
«Είμαστε νευριασμένοι με τους επιβάτες που πήραν αυτόν τον κινούμενο δολοφόνο», είπε ο Αγγελος Τσιαμούρας, που βρέθηκε στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα»

Στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» φιλοξενήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (3/4), ο ήρωας, Άγγελος Τσιαμούρας, που κατάφερε να επιζήσει από τη τραγωδία των Τεμπών και βοήθησε αρκετούς από τους επιβάτες της μοιραίας αμαξοστοιχίας να απεγκλωβιστούν.

Μεταξύ άλλων, ο 19χρονος Αγγελος αναφέρθηκε και στη χθεσινή έναρξη του πρώτου δρομολογίου από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, καθώς και την αγανάκτηση που νιώθει ο ίδιος, αλλά και οι υπόλοιποι επιζώντες της μοιραίας αμαξοστοιχίας.

Ο ίδιος διαψεύδει ότι εκείνος και οι υπόλοιποι επιζώντες βρέθηκαν στον σταθμό για να "υποδεχθούν" τους πρώτους επιβάτες μετά την επανέναρξη των δρομολογίων.

@austin_k9

♬ πρωτότυπος ήχος - Austin_K

«Είμαστε νευριασμένοι με τους επιβάτες που πήραν αυτόν τον κινούμενο δολοφόνο»

«Δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Σήμερα μας έβγαλαν στα κανάλια με τη λέξη ‘υποδεχτήκαμε’. Εμείς δεν υποδεχτήκαμε κανέναν, εμείς πήγαμε εκεί να μοιράσουμε κάποια φυλλάδια με μία λίστα 57 ατόμων, γιατί ο καθένας από εκεί ήταν άνθρωπος, είχε μια ιστορία, ένα βιογραφικό. Εμείς αυτό πήγαμε να περάσουμε στον κόσμο και γράψανε αυτοί που γράψανε και δεν ξέρω πώς το έκαναν, ότι πήγαμε να τους υποδεχτούμε. Ίσα ίσα είμαστε νευριασμένοι με τους επιβάτες που πήραν αυτόν τον κινούμενο δολοφόνο», είπε αρχικά.

«Δημιούργησαν ένα σωματείο που έφτιαξαν ένα δημοψήφισμα για να πολεμήσουμε τους υπαίτιους για όλο αυτό, γιατί χρειαζόμαστε υπογραφές για να πάμε σε Διεθνές Δικαστήριο. Είμαστε στις 9 χιλιάδες υπογραφές και είναι ξεφτίλα για την Ελλάδα όταν έχει 11 εκατομμύρια κατοίκους. Ελπίζω μετά από αυτό όσοι μπορούν να υπογράψουν. Μπαίνουν στο change.org, γράφουν "Τραγωδία – Τέμπη” και θα το βρουν» συμπλήρωσε.

«Θα γίνει στην Αθήνα ένα φιλανθρωπικό ραπ live στις 8 Απριλίου και τα έσοδα θα μοιραστούν στους πληγέντες», κατέληξε ο Αγγελος Τσιαμούρας.