Πασίγνωστη πρωταγωνίστρια ταινιών για ενήλικες αποκαλύπτει τη μεγαλύτερη σε διάρκεια ερωτική της πράξη

Επιμέλεια: Newsroom
Πασίγνωστη πρωταγωνίστρια ταινιών για ενήλικες αποκαλύπτει τη μεγαλύτερη σε διάρκεια ερωτική της πράξη
Η Angela White, θρύλος των ταινιών ερωτικού περιεχομένου αποκάλυψε την διάρκεια της μεγαλύτερης ερωτικής πράξης που είχε ποτέ.

Η Angela White αποτελεί πλέον θρύλο στη βιομηχανία των ερωτικών ταινιών. Η πασίγνωστη πρωταγωνίστρια από την Αυστραλία μιλάει αρκετά συχνά σε εκπομπές που την καλούν για τη δουλειά της.

Η βραβευμένη σταρ κατά την διάρκεια του podcast του OnlyStans την περασμένη εβδομάδα, έκανε μια... πιπεράτη αποκάλυψη, όταν ο παρουσιαστής εξέφρασε τον θαυμασμό του ανακαλύπτοντας ότι η Angela White είχε ερωτική επαφή σε ταινία με τον ηθοποιό Manuel Ferrara που κράτησε για 83 λεπτά.

Ωστόσο, η White ήταν αφοπλιστική λέγοντας ότι η 1 ώρα και τα 23 λεπτά δεν ήταν τίποτα για εκείνη, καθώς το ρεκόρ της ήταν πολύ μεγαλύτερο. «Η μεγαλύτερη διάρκεια ερωτικής μου πράξης είναι περίπου 6 ώρες».

Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι στο χρόνο αυτό οι πρωταγωνιστές έκαναν και προκαταρκτικά πράγματα. Πρόσθεσε ότι έκαναν διαλείμματα μόνο για νερό ή για να πάνε στην τουαλέτα. Επίσης, αποκάλυψε ότι η «μαραθώνια ερωτική πράξη» δεν ήταν στα πλαίσια κάποιας ταινίας, αλλά για προσωπική απόλαυση.

Η 34χρονη πρωταγωνίστρια θυμήθηκε και ένα περιστατικό, όταν είχε βρεθεί κατά λάθος ερωτικά με δίδυμους αδελφούς. Κατάλαβε ότι επρόκειτο για διαφορετικά πρόσωπα, όταν ο ένας από τους δύο της ανακοίνωσε μια μέρα: «Σου έχω μία έκπληξη». Τότε μπήκαν στο δωμάτιο και οι δύο. «Ήταν και οι δύο πραγματικά σπουδαίοι τύποι με διαφορετικό τρόπο ο καθένας», είπε.