Χατζίδου για Έλληνα τραγουδιστή: «Βγήκαμε στη σκηνή και ένιωσα το χέρι του στον π@π@ μου, τον απομυθοποίησα» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Χατζίδου για Έλληνα τραγουδιστή: «Βγήκαμε στη σκηνή και ένιωσα το χέρι του στον π@π@ μου, τον απομυθοποίησα» (vid)
Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια αποκάλυψε ένα άσχημο περιστατικό που της συνέβη.

H Ελένη Χατζίδου με αφορμή ένα βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή «Breakfast @ Star», αποκάλυψε τη δική της πολύ δυσάρεστη εμπειρία με τραγουδιστή, τον οποίο -όπως είπε- θαύμαζε πολύ μέχρι τότε.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο μίλησε ο Θάνος Πετρέλης για περιστατικά που του έχουν συμβεί κατά τη διάρκεια της καλλιτεχνικής πορείας του.

Τότε η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια της εκπομπής, προχώρησε σε μια αποκάλυψη για ένα περιστατικό που συνέβη σ' εκείνη: «Εγώ δυστυχώς θα το βαρύνω το θέμα. Εγώ είχα μία πάρα πολύ άσχημη εμπειρία στη σκηνή από τραγουδιστή που μάλιστα τον είχα σημαία και τον απομυθοποίησα για αυτό το πράγμα. Βγήκαμε στη σκηνή και ένιωσα το χέρι του στον πωπό μου και ήταν ό,τι πιο άσχημο έχω βιώσει στη ζωή μου μαζί φυσικά και με ένα άλλο ίδιο περιστατικό, που ήρθε θαμώνας στο καμαρίνι και έκανε το ίδιο πράγμα και τον έβγαλαν έξω».

«Από τότε τον απομυθοποίησα. Δεν έκανα κάτι, δεν το συνέχισα. Φυσικά με το που τον έβλεπα άλλαζα δρόμο, γιατί είχα πάντα τον νου μου ότι μπορεί να το ξανακάνει. Ήταν ένα από τα πιο άσχημα πράγματα που έχω ζήσει. Δεν το συζητάμε ότι μπορεί να το ξανακάνει. Γι΄αυτόν μπορεί να μην έγινε και τίποτα», κατέληξε.