Πορφύρης και Πωλίνα στο MasterChef ήταν γυμνοί κάτω από τα σκεπάσματα: «Που είναι το βρακί μου» (vid)

Newsroom
Πορφύρης και Πωλίνα στο MasterChef ήταν γυμνοί κάτω από τα σκεπάσματα: «Που είναι το βρακί μου» (vid)
Τον λόγο που δεν μπορούσαν να σηκωθούν άμεσα από το κρεβάτι τους αποκάλυψαν οι δυο παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής.

Δυο παίκτες του MasterChef κοιμούνται γυμνοί, όπως αποκαλύφθηκε στο χθεσινό (30/3) επεισόδιο.

Συγκεκριμένα, όλοι οι παίκτες κλήθηκαν να σηκωθούν πριν καν το ρολόι δείξει επτά και μισή το πρωί.

Όμως ο Πορφύρης και η Πωλίνα είχαν ένα... πρόβλημα, αφού κοιμούνται γυμνοί (ξεχωριστά ο καθένας) και δεν μπορούσαν να σηκωθούν με όλους τους συμπαίκτες τους ξύπνιους να κοιτάζουν.

Όταν η Στέλλα Κατσέ μίλησε στην παίκτρια που κοιμόταν από πάνω της, η Πωλίνα Βετσίνοβα αποκάλυψε αρχικά πως ήταν γυμνή κάτω από τα σκεπάσματα. «Εγώ δεν φοράω ρούχα, να ξέρεις», της είπε.

Ωστόσο και ο Γιώργος Πορφύρης έκανε την ίδια αποκάλυψη όταν επιχείρησαν να τον ξυπνήσουν οι συμπαίκτες του και μάλιστα έψαχνε το εσώρουχό του. «Ώπα ρε! Δεν βγαίνω, να ξέρεις. Είμαι γυμνός. Αλήθεια είμαι γυμνός και δεν θέλω να το δείτε αυτό. Δεν βγαίνω! Το βρακί μου που είναι; Ένα βρακί», είπε.

«O Πορφύρης κοιμάται εντελώς γυμνός οπότε το χειρότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να θες να ξυπνήσεις τον Πορφύρη το πρωί» δήλωσε ο Κωνσταντίνος στην κάμερα του MasterChef.

«Η αλήθεια είναι ότι στο σπίτι έχει πάρα πολύ ζέστη, είναι και τα παπλώματα πολύ ζεστά και μ’ αρέσει να κοιμάμαι λίγο νεγκλιζέ. Ευτυχώς, όμως, είχα κρατήσει μέσα στη σκηνή που έχω χτίσει και πρόλαβα και ντύθηκα αλλιώς το MasterChef θα έπρεπε να παίζει μετά τις 12», τόνισε ο Γιώργος Πορφύρης.