«Μη με ακουμπάς»: Ο επικότερος καυγάς που είδαμε στο αλβανικό Hell’s Kitchen

«Μη με ακουμπάς»: Ο επικότερος καυγάς που είδαμε στο αλβανικό Hell’s Kitchen
Σε έναν από τους μεγαλύτερους τσακωμούς που έχουν παιχτεί ποτέ στην αλβανική (και όχι μόνο) τηλεόραση, δύο μάγειρες ήρθαν στα χέρια, με σάλτσες και ταψιά να εκσφενδονίζονται προς πάσα κατεύθυνση.

Καμιά φορά τα πράγματα στα ριάλιτι μπορεί να μην εξελιχθούν με τον τρόπο που περιμένουμε. Μπορεί για παράδειγμα να γίνει ένας μεγάλος τσακωμός ανάμεσα στους παίκτες, ο οποίος να τα «τινάξει» όλα στον αέρα. Το έχουμε δει να συμβαίνει και στα μέρη μας με τον αξέχαστο καυγά μεταξύ της Άσπας και της Φωτεινής στο πρώτο Fame Story.

Το είδαμε, όμως, και πριν δύο χρόνια στην Τρίτη σεζόν του αλβανικού Hell’s Kitchen, όπου δύο μάγειρες ήρθαν στα χέρια, με σάλτσες και ταψιά να εκσφενδονίζονται προς πάσα κατεύθυνση. Πιο συγκεκριμένα, ο Indrit και ο Martin, δύο διαγωνιζόμενοι που βρίσκονταν στην ίδια ομάδα λογομάχησαν για κάποια συνταγή.

@tipatiktokutipik #hellkitchenalbania #tipatiktokutipik ♬ suono originale - TipTikTokuTipik

Τα αίματα ανέβηκαν γρήγορα με τον διάλογο που ακολούθησε να είναι περίπου έτσι:

....

Η στιγμή που ξεχείλισε το ποτήρι βέβαια ήρθε όταν ο Martin, ο οποίος κρατούσε ένα μπουκάλι με σάλτσα στο χέρι του, το έριξε προς την πλευρά του Indrit. Aμέσως εκείνος έπιασε ένα ταψί που βρισκόταν μπροστά του και χτύπησε τον συμπαίκτη του στο πρόσωπο, με εκείνον του πετά στη συνέχεια όλο το μπουκάλι και να τον «λούζει» ουσιαστικά με τη σάλτσα.

Για να μην ξεφύγει κι άλλο η κατάσταση μπήκαν στη μέση οι υπόλοποι παίκτες του μαγειρικού ριάλιτι, ενώ επιστρατεύτηκε μέχρι και ο παρουσιαστής, ο οποίος προσπαθούσε να ηρεμήσει τους πρωταγωνιστές του καυγά.

Φυσικά, όλα αυτά τα έγραψαν οι κάμερες, με το βίντεο να έχει ανέβει στο Youtube και να μετρά σχεδόν μισό εκατομμύριο προβολές.