Τρώνε κανονικά στο Survivor; Το βίντεο ντοκουμέντο από το 2021 με το κοτόπουλο και το ρύζι που έχει προκαλέσει σάλο

Τρώνε κανονικά στο Survivor; Το βίντεο ντοκουμέντο από το 2021 με το κοτόπουλο και το ρύζι που έχει προκαλέσει σάλο
Τις τελευταίες ώρες έχει κυκλοφορήσει ένα βίντεο από το 2021 που φαίνεται ότι στο Survivor τρώνε κανονικά.

Οι τελευταίες εξελίξεις στο Survivor All Star με τις αποβολές παικτών που πιάστηκαν με φαγητά και κινητά, έχει προκαλέσει σάλο. Παίκτες που πέρασαν από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ανοίγουν το στόμα τους και η αξιοπιστία του πιο δύσκολου παιχνιδιού έχει κλονιστεί.

Τις τελευταίες ώρες μάλιστα, κάνει τον γύρω του διαδικτύου και ένα βίντεο από τα παρασκήνια του Survivor του 2021, όπου φαίνεται οι παίκτες να τρώνε κανονικά.

Πρωταγωνιστές είναι οι Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Γιώργος Κόρομι, Κώστας Παπαδόπουλος, Παύλος Γαλακτερός και Ελένη Χαμπέρη, οι οποίοι στους 4,5 μήνες παραμονής τους και λίγο πριν την ένωση τρώνε μαζί με ρύζι, κοτόπουλο και πίτες.

Στο θέμα έδωσε διάσταση η εκπομπή «Super Κατερίνα» στον ALPHA, που αποκάλυψε ότι ο κάθε παίκτης πριν από κάθε συμβούλιο έτρωγε μια γαβάθα ρύζι. «Εδώ στο βίντεο επειδή το παιχνίδι είναι πλέον στους 4,5 μήνες πριν την ένωση τους έχουν βάλει και κάτι πίτες με κοτόπουλο στήθος. Τρώνε πριν το συμβούλιο γιατί πρέπει να είναι καθαρό το μυαλό τους, να μην σκέφτονται την πείνα για να κάνουν ριάλιτι» αποκάλυψε η δημοσιογράφος που μετέδωσε το ρεπορτάζ.

Η εκπομπή παρουσίασε στο βίντεο κι ένα ευχαριστήριο μήνυμα από τον ντελιβερά που μετέφερε το φαγητό στους παίκτες, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Γιώργο Κόρομι, Κώστα Παπαδόπουλο και Παύλο Γαλακτερό, το οποίο κόστισε 12,5 δολάρια.