Αποκαλύψεις Τριαντάφυλλου: «Ο Βασάλος είναι ο νούμερο ένα τηλεφωνάκιας, η παραγωγή ρίχνει ψάρια στην παραλία»

Επιμέλεια: Newsroom
Αποκαλύψεις Τριαντάφυλλου: «Ο Βασάλος είναι ο νούμερο ένα τηλεφωνάκιας, η παραγωγή ρίχνει ψάρια στην παραλία»
Νέες «βόμβες» για το Survivor All Star, αυτή τη φορά από τον Τριαντάφυλλο που άφησε αιχμές για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την παραγωγή.

Η αξιοπιστία του Survivor All Star έχει κλονιστεί μετά τις τελευταίες εξελίξεις που έφεραν την αποβολή του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη.

Ο Τριαντάφυλλος που παρακολουθεί ως θεατής τις εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έριξε νέες «βόμβες» για τα όσα διαδραματίζονται στον Άγιο Δομίνικο, εξαπολύοντας τα πυρά του κατά του Κωνσταντίνου Βασάλου, με αφορμή το σχόλιο του τελευταίου ότι έβλεπαν κάποιες ύποπτες κινήσεις από την μεριά του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη.

Μάλιστα, ο Τριαντάφυλλος άφησε αιχμές στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, και για την παραγωγή του Survivor ότι ρίχνει σαλάχια στην παραλία. «Α και κάτι ακόμα για να ξέρετε, γιατί έχει μόνο σαλάχια η παραλία; Γιατί δεν βγάζουν άλλα ψάρια οι δήθεν ψαράδες; Γιατί τα βάζει η παραγωγή, τα ρίχνει και τους βάζουν, λένε πάτε τώρα. Εάν έχετε δει μόνο σαλάχια. Χα χα, έτσι να τα μάθετε όλα, αλλά τώρα είμαι σίγουρος θα τους ρίξουν κι άλλα ψάρια έτσι για τα μάτια του κόσμου, θυμηθείτε το».

d2

Για το γεγονός πως δεν έχει αδυνατίσει κανένας στο Survivor, έγραψε: «Ερώτηση κρίσεως, γιατί όλοι δεν έχουν χάσει κιλά εκεί μέσα εκτός από τον Τάκη Καραγκούνια; Γιατί όλοι φουσκοτούληδες εκτός από τον Τάκη; Όταν ο Τάκης δέχθηκε επίθεση από όλους που ήξεραν πράγματα; Ο Βάσαλος γιατί απορεί αφού έχει τηλεφωνάκι εκεί μέσα; Γιατί η παραγωγή κάποιους τους βοηθάει; Βασάλο λες πολλά και είσαι ο νούμερο 1 τηλεφωνάκιας εκεί!!! Τώρα εσείς βγάλτε τον νικητή. Εάν είμαστε δίκαιοι βγάλτε νικητή! Βασάλο γιατί σε μία ημέρα άλλαξες στάση απέναντι στον Τάκη; Ελλάδα, Κύπρος δικός σας ο νικητής βγάλτε τον απλά και λαϊκά».

d1