Η γκάφα που «έκαψε» τον Γκότση στο συμβούλιο του Survivor: «Θα έχουμε και κινητό ρε» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Η γκάφα που «έκαψε» τον Γκότση στο συμβούλιο του Survivor: «Θα έχουμε και κινητό ρε» (vid)
Σάλος με τις τελευταίες εξελίξεις στο Survivor All Star και τις αποβολές των Ηλία Γκότση και Γιωρίκα Πιλίδη.

Η αξιοπιστία του Survivor All Star έχει κλονιστεί μετά τη νέα διπλή αποβολή παικτών για παραβίαση των κανονισμών. Αρχικά οι Ασημίνα Χατζηανδρέου και Κατερίνα Δαλάκα είχαν απομακρυνθεί από την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης και τώρα ακολούθησαν οι Γιωρίκα Πιλίδης και Ηλίας Γκότσης.

Ο πρώτος επειδή χρησιμοποιούσε κινητό και ο δεύτερος επειδή η παραγωγή εντόπισε λόκαλ που είχε πάρει λίστα με ψώνια τα οποία του είχε παραγγείλει ο γυμναστής.

Μάλιστα, στο επεισόδιο της Κυριακής (26/3) με την δημιουργία των νέων ομάδων, ο Ηλίας Γκότσης υπέπεσε σε μια μυθική γκάφα που λίγοι πήραν χαμπάρι, απευθυνόμενος στον Νίκο Μπάρτζη.

Την ώρα που ο Γιώργος Λιανός χώριζε τους παίκτες για την δημιουργία των νέων ομάδων, ο Ηλίας Γκότσης γύρισε στον Νίκο Μπάρτζη και του είπε: «Θα έχουμε και κινητό ρε», με τον συμπαίκτη του να του απαντάει: «Μην αγχώνεσαι για τίποτα. Θα τα μαθαίνουμε όλα».

Δεν είναι σαφές αν οι δύο παίκτες έκαναν κάποιου είδους πλάκα ή αν πίστευαν ότι τα μικρόφωνά τους ήταν κλειστά και δεν ακούγονταν. Το απόσπασμα έπαιξε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον ALPHA με το πάνελ να κάνει λόγο ξεκάθαρα για την ύπαρξη του κινητού.

Δείτε με το 5:00