Η νέα Spring 2023 Collection της Funky Buddha

Newsroom
Η νέα Spring 2023 Collection της Funky Buddha
Η Funky Buddha παρουσιάζει το πρώτο drop της νέας συλλογής για τη σεζόν Spring 2023, η οποία μόλις «προσγειώθηκε» στα Funky Buddha stores καθώς και online.

Όπως κάθε άνοιξη, κεντρικός πρωταγωνιστής της νέας Collection είναι το καλειδοσκόπιο χρωμάτων – το παιχνιδιάρικο φυστικί, το αισιόδοξο κίτρινο και το ανατρεπτικό μωβ δίνουν μία περιπετειώδη νότα τόσο στα ανδρικά όσο και στα γυναικεία ρούχα της Funky Buddha και μας καλεί να προχωρήσουμε σε color blocking συνδυασμούς ή σε matchy-matchy εμφανίσεις.

gdgdg

Denim παντελόνια, βερμούδες και jackets συνθέτουν το moodboard των ανοιξιάτικων εξορμήσεων μας και ξεκλειδώνουν το πνεύμα της ανακάλυψης, απελευθερώνοντας τις κινήσεις. Το πέρασμα από το χειμώνα στην άνοιξη γίνεται σταδιακά, με την αποκάλυψη transitional pieces όπως τα puffer vests και τα cardigans, κομμάτια άνετα που ολοκληρώνουν ή απογειώνουν κάθε μας ανοιξιάτικη εμφάνιση. Από τη γυναικεία συλλογή δεν λείπουν τα floral prints, τα οποία φέτος αποκτούν πιο σύγχρονη υπόσταση και αποτελούν τον ιδανικό καμβά για κάθε διάθεση και περίσταση, ενώ στην ανδρική συλλογή κυριαρχούν τα T-shirts, cargo βερμούδες και παντελόνια, μπλούζες polo και iconic πουκάμισα, απαραίτητα εφόδια στην γκαρνταρόμπα κάθε άντρα. Την Spring 2023 Funky Buddha Collection ολοκληρώνουν τα κομμάτια της Sustainable σειράς, η οποία περιλαμβάνει λινά πουκάμισα, chino παντελόνια και βερμούδες για τον άνδρα, καθώς και φορέματα, ολόσωμες φόρμες, cool t-shirts και all time classic shorts για τη γυναίκα.

dgdg

Βρείτε τη συλλογή σε όλα τα Funky Buddha stores & online.