H τρομακτική κούκλα που έχει κατακλύσει το κόσμο του TikTok (vid)

H τρομακτική κούκλα που έχει κατακλύσει το κόσμο του TikTok (vid)
Αν είστε φανατικός χρήστης του TikTok, μπορεί να έχετε πέσει πάνω σε μια ανατριχιαστική κούκλα με το όνομα Jasper.

Αν είστε φανατικός χρήστης του TikTok, μπορεί να έχετε πέσει πάνω σε μια ανατριχιαστική κούκλα με το όνομα Jasper. Αυτή η πορσελάνινη κούκλα αντίκα έχει κάνει θραύση στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και αφήνει τους θεατές τρομοκρατημένους.

Ο Jasper είναι μια μικρή κούκλα με στοιχειωμένη εμφάνιση. Το πορσελάνινο δέρμα του είναι ραγισμένο και σκασμένο και τα μάτια του είναι άψυχα και άδεια. Φοράει μια παλιομοδίτικη στολή και ενίοτε ένα καπέλο που μοιάζει να είναι από μια περασμένη εποχή.

@jasper.the.doll

I think

♬ Jasper thinks - JasperTheDoll✅

Παρά την απόκοσμη εμφάνισή του, πολλοί χρήστες του TikTok έλκονται από τον λογαριασμό του Jasper. Τα βίντεο του είναι ένας συνδυασμός καθημερινών δραστηριοτήτων, όπως το να κάθεται σε μια καρέκλα ή να παρακολουθεί τηλεόραση, και ενοχλητικών σκηνών που αφήνουν τους θεατές να αισθάνονται άβολα. Ορισμένα βίντεο δείχνουν τον Jasper να κινείται μόνος του, ενώ σε άλλα τον βλέπουμε να κοιτάζει άναυδος την κάμερα με τα εκνευριστικά του μάτια.

@jasper.the.doll

Skamper the PANGUIN

♬ Jaspers not that bad - JasperTheDoll✅

Ποιος είναι λοιπόν το πρόσωπο πίσω από τον Jasper; Ο λογαριασμός διευθύνεται από μια χρήστη με το όνομα Samantha, η οποία ισχυρίζεται ότι κληρονόμησε την κούκλα από τη γιαγιά της. Ο λογαριασμός TikTok της Samantha έχει αποκτήσει πάνω από ένα εκατομμύριο followers και τα βίντεο του Jasper έχουν συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές.

Παρά τη δημοτικότητα του λογαριασμού TikTok του Jasper, δεν είναι όλοι οπαδοί του. Ορισμένοι χρήστες έχουν επικρίνει τον λογαριασμό για την προώθηση του φόβου και της αρνητικότητας και άλλοι έχουν εκφράσει την ανησυχία τους για την ψυχική υγεία της Σαμάνθα.

Εν κατακλείδι, ο Jasper, η τρομακτική κούκλα, έχει κατακλύσει το TikTok με τα ανατριχιαστικά του βίντεο και τη στοιχειωτική του εμφάνιση. Ενώ ορισμένοι θεατές έλκονται από την εκνευριστική παρουσία του, άλλοι είναι επιφυλακτικοί για τις προθέσεις του λογαριασμού. Ανεξάρτητα από το πώς αισθάνεστε για τον Jasper, έχει αναμφισβήτητα γίνει μια viral φιγούρα στην εφαρμογή.