Η Έλενα Παπαρίζου απαντά μετά τις αντιδράσεις για τα «άφυλα παιδιά»: «Έκανα λάθος μετάφραση» (vid)

Newsroom
Η Έλενα Παπαρίζου απαντά μετά τις αντιδράσεις για τα «άφυλα παιδιά»: «Έκανα λάθος μετάφραση» (vid)
«Σκέφτηκα πάρα πολύ γρήγορα κι έκανα λάθος μετάφραση» δήλωσε η Έλενα Παπαρίζου, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν για την δήλωσή της περί «άφυλων παιδιών».

Η Έλενα Παπαρίζου μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και την Ναταλία Γερμανού για πρώτη φορά μετά τις δηλώσεις που έκανε ότι και η ίδια, όταν ήταν 13 ετών είχε αμφιβολίες για την σεξουαλικότητά της και πως «όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα». Αυτές οι αναφορές της προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων στα social media και όχι μόνο.

«Ήταν μια πάρα πολύ ωραία συνέντευξη, μέσα στην οποία ρωτήθηκα πολλά πράγματα. Μιλούσα πολύ γρήγορα. Σκέφτομαι σουηδικά και τα μεταφράζω πολύ γρήγορα στα ελληνικά και πολλές φορές κάνω λάθος μετάφραση. Δεν έχω δεχτεί και τα καλύτερα σχόλια και επίσης δεν έχω ασχοληθεί εγώ η ίδια να απαντήσω μέσα από τα social media, γιατί δεν θεώρησα ότι ήταν σωστό. Πήγα σε μια συνέντευξη και ρωτήθηκα πράγματα. Σκέφτηκα πάρα πολύ γρήγορα και έκανα λάθος μετάφραση. Αν έχω στεναχωρήσει κάποιον, οφείλω να ζητήσω συγγνώμη. Μπορώ να το κάνω αυτό, γιατί είμαι άνθρωπος», είπε αρχικά η Έλενα Παπαρίζου.

Όπως διευκρίνισε στη συνέχεια, «αυτό που ήθελα να πω είναι ότι τα παιδιά δεν γεννιούνται άφυλα αλλά γεννιούνται και δεν ξέρουν την προτίμησή τους και τι φυλετική συνείδηση έχουν. Όλα τα πράγματα έχουν να κάνουν με το DNA, με το περιβάλλον, τις προτιμήσεις. Οφείλω να πω, επίσης, επειδή είμαι Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της Unicef, ασχολούμαι μόνο με τα παιδιά, τα αγαπάω πολύ και δεν θέλω να προσβάλω κανέναν. Να το αφήσουμε εκεί, να μην δώσουμε συνέχεια σε αυτή τη κουβέντα. Δεν υπάρχει λόγος. Η ουσία είναι ότι αγαπάμε αλλήλους».

«Δεν ήθελα να στεναχωρήσω κανένα παιδί ή γονέα. Με κάνετε και νιώθω λιγότερο άσχημα, έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ αυτές τις ημέρες. Δεν κοιτάω ποτέ πίσω, κοιτάω τι μου συμβαίνει σήμερα. Στέκομαι στο σήμερα, γι’ αυτό και αγωνίζομαι να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος και καλλιτέχνης» συμπλήρωσε η γνωστή τραγουδίστρια.