Dating Naked: Ξεκίνησε η προβολή του πιο προκλητικού reality της χρονιάς (vids)

Dating Naked: Ξεκίνησε η προβολή του πιο προκλητικού reality της χρονιάς (vids)
Το ριάλιτι προβλήθηκε για πρώτη φορά στις ΗΠΑ το 2014. Η πρώτη σεζόν του γυρίστηκε στον Παναμά, η δεύτερη στις Φιλιππίνες και η τρίτη στη Μπόρα Μπόρα.

Το ριάλιτι «Dating Naked», έκανε ντεμπούτο και στην Ευρώπη, καθώς άρχισε να προβάλλεται στη Γερμανία.

Όπως μαρτυρά και ο τίτλος του, πρόκειται για ένα ριάλιτι όπου οι παίκτες συμμετέχουν με σκοπό να βρουν το ταίρι τους, ωστόσο υπάρχει ένας συγκεκριμένος και απαράβατος κανόνας: να κυκλοφορούν γυμνοί.

Τι είναι το «Dating Naked»

Το Dating Naked είναι ένα αμερικανικό ριάλιτι που προβάλλεται στο VH1, που έκανε ντεμπούτο τον Ιούλιο του 2014 στις ΗΠΑ. Η Amy Paffrath ήταν η οικοδέσποινα στις δύο πρώτες σεζόν, ωστόσο εκείνη ήταν ντυμένη στις εμφανίσεις της.

Η πρώτη σεζόν γυρίστηκε σε ένα νησί του Παναμά. Η δεύτερη σεζόν, με τίτλο «Dating Naked: Playing for Keeps» γυρίστηκε στις Φιλιππίνες, έκανε πρεμιέρα στις 22 Ιουλίου 2015 και ολοκληρώθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου 2015.

Η τρίτη σεζόν, με παρουσιαστή τον Rocsi Diaz γυρίστηκε στα Μπόρα Μπόρα, έκανε πρεμιέρα στις 29 Ιουνίου 2016 και ολοκληρώθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 2016. Στις 14 Απριλίου 2017, το VH1 ανακοίνωσε ότι το Dating Naked μετά από τρεις σεζόν δεν θα προβληθεί ξανά. Στις 24 Φεβρουαρίου 2021, ανακοινώθηκε ότι η σειρά θα ανανεωνόταν από την Paramount+.

Οι κανόνες

Οι διαγωνιζόμενοι συμμετέχουν με σκοπό να βρουν το ταίρι τους όμως πρέπει να κυκλοφορούν γυμνοί μέσα στο σπίτι του διαγωνισμού, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τα γεννητικά τους όργανα δεν φαίνονται στην κάμερα αφού στο σημείο εκείνο έχει «αλλοιωθεί» η εικόνα.

Προβάλλεται στην Γερμανία

Ωστόσο, αν και στην Αμερική, προς το παρόν έχει «παγώσει» η προβολή του μετά από τρεις σεζόν, το ριάλιτι ήρθε και στην Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, έχει ξεκινήσει να προβάλλεται στην Γερμανία από τις 31 Ιανουαρίου του 2023.