Κακός χαμός και «Γαλλικά» στο Masterchef: «Τι λες μωρή μ@λ@μ$ν!, είναι δυνατόν;» (vid)

Newsroom
Κακός χαμός και «Γαλλικά» στο Masterchef: «Τι λες μωρή μ@λ@μ$ν!, είναι δυνατόν;» (vid)
Γεμάτο εντάσεις, τσακωμούς και γαλλικά ήταν το επεισόδιο του MasterChef που προβλήθηκε την Παρασκευή (24/3) από το Star.

Στο στόχαστρο του Αλέξανδρου βρέθηκε για ακόμα μια φορά ο Γιώργος Πορφύρης στο MasterChef επειδή επέλεξε ως αντίπαλο αρχηγό τον Κωνσταντίνο, αλλά και λόγω του διαχωρισμού που έγινε ανάμεσα στους παλιούς και τους νέους παίκτες, κατηγορώντας τον - μεταξύ άλλων - για ηθοποιηλίκι και ότι ο λόγος που επέλεξε τη Στέλλα και τον Μότο Μότο στην ομάδα του ήταν για να τους ψηφίσει σε περίπτωση ήττας.

Ταυτόχρονα, η Στέλλα έστρεψε τα «βέλη» της στη Μαρία Μπέη, αλλά και τη Μαρία Λαζαρίδου και δεν άργησαν να ακουστούν «γαλλικά» στον αέρα του Masterchef: «Πετάχτηκε η άλλη σαν την τσούτσα, να μας πει ότι πήρε τον Αλέξανδρο γιατί είναι καλύτερος μάγειρας. Τι λες μωρή μαλ*κ****νη, είναι δυνατόν;».

Από πλευράς του ο Μότο Μότο δεν έκρυψε την άποψή του ότι ο Πορφύρης τον επέλεξε για την ομάδα προκειμένου να τον βγάλει εκτός παιχνιδιού, ενώ σε καυγά που είχαν ο Παύλος με τη Γιώτα, εκείνος την κατηγόρησε τη ότι χρησιμοποίησε τη Μαρία Λαζαρίδου, ώστε να τον ψηφίσει στην προηγούμενη ψηφοφορία.