Ο «πιο δυνατός αθλητής στη χειροπάλη» έχει ένα... μυστικό όπλο (vid)

Ο «πιο δυνατός αθλητής στη χειροπάλη» έχει ένα... μυστικό όπλο (vid)
Ένα κανάλι στο Youtube αποκάλυψε το μυστικό κόλπο του Larratt.

Ο Larratt θεωρείται ένας από τους καλύτερους επαγγελματίες παλαιστές χεριών όλων των εποχών, οπότε έχει κάποιες συμβουλές που είναι μερικά επίπεδα πάνω από το «τράβα το χέρι του άλλου πριν σου κάνει το ίδιο».

Το υποτιθέμενο «μυστικό όπλο» του πρωταθλητή της πάλης των χεριών επισημάνθηκε από το κανάλι Performance Enhancing Pancakes του YouTube, το οποίο σημείωσε ότι ενώ ο Larratt μπορεί να μην είναι ο ισχυρότερος παλαιστής χεριών στον κόσμο, αυτό που τον κάνει έναν από τους καλύτερους είναι ο τρελός μυς του pronator.

Εξήγησαν ότι ο μυς που έμοιαζε με «μπάλα του γκολφ κολλημένη στον αγκώνα του» ήταν η «υπερδύναμη της τεχνικής πάλης των χεριών του Ντέβον», πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να υπερνικήσει τον αντίπαλό του και να καταφέρει να κερδίσει έναν αγώνα πάλης χεριών.

Είναι τόσο απλό όσο το να γνωρίζεις ότι αν δεν μπορείς να χάσεις, τότε δεν πρόκειται να ηττηθείς και με αρκετό χρόνο που θα σου δοθεί, τελικά θα κερδίσεις, φθείροντας τον αντίπαλό σου καθώς θα συμβιβάζεται με το γεγονός ότι απλά δεν μπορεί να σε νικήσει.

Η πάλη με τα χέρια είναι μια αρκετά σοβαρή υπόθεση που όταν πάει στραβά μπορεί πραγματικά να πάει στραβά. Έχουν ακουστεί ιστορίες τρόμου για ανθρώπους που έσπασαν τα χέρια τους επειδή αρνήθηκαν να υποχωρήσουν, όταν οι μύες τους μπορούσαν να συνεχίσουν, αλλά τα οστά τους όχι.