«Χρονοταξιδιώτης» αποκαλύπτει ότι εξωγήινοι θα εισβάλλουν στη Γη σήμερα (23/03)

Newsroom
«Χρονοταξιδιώτης» αποκαλύπτει ότι εξωγήινοι θα εισβάλλουν στη Γη σήμερα (23/03)
Viral έχει γίνει στο TikTok η πρόβλεψη ενός «χρονοταξιδιώτη» ο ο οποίος ισχυρίζεται πως σήμερα, 23 Μαρτίου 2023, η ζωή όπως την ξέρουμε θα τερματιστεί καθώς θα εισβάλλουν... εξωγήινοι!

Σε μία από τις πιο αυξανόμενες τάσεις στο TikTok έχουν εξελιχθεί οι «χρονοταξιδιώτες», οι άνθρωποι δηλαδή που ισχυρίζονται ότι προέρχονται από το μέλλον και κάνουν βαρυσήμαντες προβλέψεις για το (συνήθως ζοφερό) μέλλον της ανθρωπότητας. Συχνά αυτές οι προβλέψεις είναι «σκοτεινές», συμπεριλαμβανομένων και αυτών για έναρξη πολέμων και πρόσκρουση αστεροειδών στον πλανήτη μας.

Σύμφωνα όμως με την Daily Mail, η τελευταία πρόβλεψη χρονοταξιδιώτη ξεπερνά κάθε προηγούμενο καθώς, όπως αναφέρει, επίκειται εισβολή εξωγήινων στη Γη... σήμερα!

Ο TikToker που κάνει την πρόβλεψη, ονόματι Eno Alaric, ο οποίος χρησιμοποιεί το όνομα @theradiantimetraveller, ισχυρίζεται ότι είναι από το έτος 2671. Ο λογαριασμός του έχει περισσότερους από 350.000 followers και η συγκεκριμένη ανάρτηση έχει συγκεντρώσει χιλιάδες προβολές. Η πρώτη ανάρτηση που είχε κάνει έγινε τον περασμένο Οκτώβριο όπου και έγραψε: «Ναι, είμαι πραγματικός ταξιδιώτης στο χρόνο, ο κόσμος σύντομα θα τελειώσει».

Διευκρινίζοντας την εν λόγω «προφητεία», αναφέρει στη συνέχεια ότι η Γη δεν τελειώνει στις 23 Μαρτίου. Απλά το είδος «The Champion» θα φέρει ανθρώπους σε κάποιον άλλο πλανήτη.

@radianttimetraveler There is a lot you need to know… #fyp #radianttime #foryou #timetravel #viral #timetraveler #xyzbca ♬ Horror Music(842278) - Pavel

Οπως είναι λογικό, το εν λόγω βίντεο έγινε δεκτό με εκατοντάδες σχόλια, στη συντριπτική τους πλειονότητα... σαρκαστικά. Ένας έγραψε: «Αυτή την Πέμπτη; Φτιάχνω το χειρόφρενο μου, θα γίνει η εισβολή πριν πληρώσω ή μετά;».

«Απόδειξε το. Πες μου ποιοι είναι οι αριθμοί της λοταρίας στο PowerBar αυτήν την εβδομάδα», πρόσθεσε ένας άλλος. Ένας τρίτος έγραψε: «Κι εγώ είμαι ταξιδιώτης στο χρόνο και ήρθα να σας πω ότι την 1η Ιανουαρίου είναι η Πρωτοχρονιά…