Λαγούτης: «Είμαι Ολυμπιακός και είχα αφίσα του Δημήτρη Σαραβάκου στο δωμάτιο μου» (vid)

Λαγούτης: «Είμαι Ολυμπιακός και είχα αφίσα του Δημήτρη Σαραβάκου στο δωμάτιο μου» (vid)
Εκτός από τον Μαραντόνα και πολλούς παίκτες του Ολυμπιακού στο παιδικό δωμάτιο του γνωστού ηθοποιού είχε τη δική του θέση και ο μύθος του Παναθηναϊκού.

Ο Πέτρος Λαγούτης βρέθηκε στον καναπέ του «Στούντιο 4» και η κουβέντα δεν άργησε να πάει στα αθλητικά. Ο ηθοποιός είπε ότι σκεφτόταν να ασχοληθεί επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο όταν ήταν νέος. Αρχικά αποκάλυψε ότι τον είχε ζητήσει ο Απόλλων Αθηνών που τότε ήταν στην Ά εθνική, αλλά ο σύλλογος που αγωνιζόταν δεν το έδωσε λόγω χρημάτων. Μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ήταν η εποχή που λεγόταν η έκφραση: «Του κρεμάσαν το δελτίο».

Στη συνέχεια εξήγησε ότι το να παίξει στην Ά εθνική ήταν το παιδικό και το εφηβικό του όνειρο.

Αργότερα σε ερώτηση του παρουσιαστή για το ποιον παίκτη είχε ως αφίσα στο δωμάτιο του ως παιδί, ο Πέτρος Λαγούτης προέβη σε μια... αποκάλυψη. Συγκεκριμένα είπε: «Είχα τον Ντιέγκο Μαραντόνα και πολλούς παίκτες του Ολυμπιακού. Μέσα στους παίκτες του Ολυμπιακού, υπήρχε και μια αφίσα του Δημήτρη Σαραβάκου, που ήταν παίκτης του Παναθηναϊκού, χωρίς φανέλα του Παναθηναϊκού. Τον θαύμαζα φοβερά σαν ποδοσφαιριστή».

Τέλος αφηγήθηκε και μια συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Σαραβάκο πολλά χρόνια μετά. Όπως είπε: «Μπαίνω μια μέρα στο θέατρο και πέφτω πάνω στον Σαραβάκο, με βλέπει και μου λέει "Μεγάλε, συγχαρητήρια» και του λέω "σε εμένα λες συγχαρητήρια;"»