Οι ερωτήσεις της υπεράσπισης σε φίλο του Άλκη εξόργισαν τους γονείς του 19χρονου: «Πόσους φόνους πρέπει να κάνετε»

Newsroom
Οι ερωτήσεις της υπεράσπισης σε φίλο του Άλκη εξόργισαν τους γονείς του 19χρονου: «Πόσους φόνους πρέπει να κάνετε»
Έξαλλοι έγιναν οι γονείς του Άλκη με τις ερωτήσεις του συνηγόρου υπεράσπισης.

Με την κατάθεση του 5ου φίλου της παρέας του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού συνεχίζεται η 17η συνεδρίαση του ΜΟΔ για τη δολοφονία του 19 χρόνου και τον τραυματισμό δυο φίλων του, με κατηγορούμενους 12 οπαδούς του ΠΑΟΚ που κάθονται στο εδώλιο για κακουργήματα.

Ο μάρτυρας κατάφερε να διαφύγει από το σημείο της επίθεσης και όπως κατέθεσε έφτασε στην Πλαστήρα κάνοντας τον κύκλο από την Σεφέρη στην Παπαναστασίου είδε τον αδερφό του να αιμορραγεί «κατάλαβα όμως ότι δεν κινδυνεύει είχε δέσει το τραύμα με μια φόρμα που βρήκε σε κάδο είχε χάσει το κινητό του όταν έφυγε κυνηγημένος απ’ το σημείο. Μας έφερε το κινητό ένας νεαρός που δεν τον ξέρω», κατέθεσε.

Σύμφωνα με το thessnews.gr, στις επίμονες ερωτήσεις της συνηγόρου του δεύτερου κατηγορούμενου για ποιο λόγο δεν ρώτησε το παιδί αν υπάρχει άλλος τραυματίας στη Γαζή ο μάρτυρας απάντησε «επικρατούσε χάος δεν μπορούσα να σκεφτώ καθαρά, καταλαβαίνεται ότι αν σκεφτόσασταν καθαρά μπορεί να είχαν εξελιχθεί αλλιώς τα πράγματα» ρώτησε η συνήγορος προκαλώντας την αντίδραση των γονιών του Άλκη.

«Καλά σοβαρά μιλάτε» είπε η μητέρα του Άλκη βάζετε ενοχές στο παιδί. «Πόσους φόνους πρέπει να κάνετε» φώναξε ο πατέρας.