Ο Στέφανος Σαράτσης είναι ο Έλληνας Salt Bae που έχει κερδίσει το TikTok

Ο Στέφανος Σαράτσης είναι ο Έλληνας Salt Bae που έχει κερδίσει το TikTok
O Θεσσαλονικιός επιχειρηματίας και μάστερ στις κοπές κρεάτων βάζει τα γυαλιά στον Τούρκο Nusret.

O Nusret, ο Τούρκος μάγειρας με εξειδίκευση στο κρέας, κατάφερε να γίνει παγκοσμίως διάσημος πριν μερικά χρόνια χάρη στον περίεργο τρόπο που έριχνε αλάτι στα φαγητά του. Το προσωνύμιο Salt Bae τον ακολουθεί από εκείνη τη στιγμή, ενώ κάθε του βίντεο που κόβει ή αλατίζει κάποιο κρέας καταφέρνει να γίνει viral στα social media.

Φαίνεται, όμως, πως έχει έναν ανταγωνιστή στην Ελλάδα, ο οποίος ακούει στο όνομα Στέφανος Σαράτσης. Για όσους δεν γνωρίζουν, πρόκειται για τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου «Στα Καλά Καθούμενα» στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, το οποίο μάλιστα πρόσφατα «κατέβηκε» και στην Αθήνα.

Εκτός της επιχειρηματικής του ιδιότητας, όμως, ο Στέφανος Σαράτσης είναι μάστερ στο κρέας και στις κοπές του, με πολλούς να τον θεωρούν – κι όχι άδικα - ως τον «Έλληνα Salt bae».

@stefanossaratsis #stakalakathoumena #annavissi #dinner #steak #beef #travelfood #meatlover #food ♬ Aima - Anna Vissi & Daphne Lawrence

Μια απλή βόλτα στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok αρκεί για να καταλάβεις πως έχει αρκετά κοινά με τον Nusret. Το μαλλί, το πάντα προσεγμένο ντύσιμο, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο, πιάνει, κόβει και σερβίρει στους καλεσμένους του το κρέας.

@stefanossaratsis Αγαπημένος καλλιτέχνης,ο κορυφαίος κωμικός και καλός φίλος. Καλώς ήρθατε στην #thessaloniki @markos_seferlis_ #radiocity #markosseferlis #agriomalos #karnezi #harisseferlis ♬ πρωτότυπος ήχος - Stefanos Saratsis

Το εστιατόριο του Σαράτση φαίνεται πως τιμούν συχνά με την παρουσία τους αρκετοί Έλληνες celebrities, οι οποίοι θέλουν να τον δουν από κοντά να κόβει με περίτεχνο τρόπο το κρέας και να το δοκιμάσουν.

Πάντως και ο ίδιος φαίνεται πως το απολαμβάνει βγάζοντας συνεχώς φωτογραφίες και βίντεο με τα κρέατα που έχει στο μαγαζί του, αλλά κι από τις «παραστάσεις» που δίνει κόβοντάς το μπροστά στους πελάτες.