Ένας 78χρονος στη Θεσσαλονίκη κατηγορείται ότι βίαζε την ανήλικη βαφτισιμιά του, προσφέροντάς της αλκοόλ και κάνναβη

Newsroom
Ένας 78χρονος στη Θεσσαλονίκη κατηγορείται ότι βίαζε την ανήλικη βαφτισιμιά του, προσφέροντάς της αλκοόλ και κάνναβη
Όπως έγινε γνωστό, ο κατηγορούμενος είναι γνωστός ως ταχυδακτυλουργός και παλιότερα έκανε διάφορες σχετικές επιδείξεις.

Την ανήλικη βαφτισιμιά του κατηγορείται ότι βίαζε 78χρονος, ο οποίος κρατείται ήδη προσωρινά στις φυλακές, καθώς μετά την απολογία του σε ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέος.

Η υπόθεση έφτασε στη Δικαιοσύνη, ύστερα από καταγγελία 16χρονης στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Όπως κατήγγειλε η ανήλικη, ο 78χρονος νονός της προέβη κατ' επανάληψη σε γενετήσιες πράξεις εις βάρος της, αφού της προσέφερε, προηγουμένως, αλκοόλ και κάνναβη, καθιστώντας την ανίκανη να αντιδράσει.

Οι καταγγελλόμενες πράξεις συνέβησαν από τον Ιούνιο του 2020 έως τον Αύγουστο του επόμενου έτους, σε περιοχή της Χαλκιδικής, ενώ η ανήλικη βρισκόταν μόνη της με τον 78χρονο.

Όπως έγινε γνωστό, ο κατηγορούμενος είναι γνωστός ως ταχυδακτυλουργός και παλιότερα έκανε διάφορες σχετικές επιδείξεις. Ο ίδιος στην απολογία του αρνήθηκε την κατηγορία.

Δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας

Στο μεταξύ, για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατηγορείται 60χρονος, ύστερα από καταγγελία νεαρής, 21 ετών, για πράξεις άσεμνες στην είσοδο πολυκατοικίας, στην Χαριλάου, όπου διαμένει. Η καταγγελία έγινε προ 10ημέρου, ενώ από το τοπικό Τμήμα Ασφαλείας της ΕΛ.ΑΣ. σχηματίστηκε δικογραφία.