Αιματηρό επεισόδιο έξω από το Εφετείο: Τέσσερις προσαγωγές ατόμων που ήταν σε αυτοκίνητο, όπου εντοπίστηκαν κοντάρια (vid)

Newsroom
Αιματηρό επεισόδιο έξω από το Εφετείο: Τέσσερις προσαγωγές ατόμων που ήταν σε αυτοκίνητο, όπου εντοπίστηκαν κοντάρια (vid)
Μία ομάδα 30 ατόμων επιτέθηκε σε βάρος δύο ατόμων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο ένας από αιχμηρό αντικείμενο.

Αιματηρό επεισόδιο που από τα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας αποδίδεται σε οπαδικά κίνητρα, σημειώθηκε κοντά στο Εφετείο στη συμβολή των οδών Ραγκαβή και Λουκάρεως.

Περίπου τριάντα νεαροί επιτέθηκαν σε άλλα δύο άτομα έξω από καφετέρια τους χτύπησαν και τραυμάτισαν τον έναν με μαχαίρι στο μηρό.

Άμεσα επενέβησαν αστυνομικές δυνάμεις και διέλυσαν τους επιτιθέμενους κάνοντας χρήση χημικών. Από τους αστυνομικούς γίνεται έρευνα για τη σύλληψή τους, ενώ ο τραυματίας διακομίστηκε σε νοσοκομείο.

Τι συνέβη

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μία ομάδα περίπου 30 ατόμων επιτέθηκε σε βάρος δύο ανδρών, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο ένας από μαχαίρι.

Υπήρξε άμεση παρέμβαση της Αστυνομίας προκειμένου να διασπαστούν. Σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην ΕΡΤ, οι Αρχές προχώρησαν μάλιστα σε τέσσερις προσαγωγές ατόμων που βρέθηκαν σε ΙΧ αυτοκίνητο, όπου εντοπίστηκαν κοντάρια τα οποία χρησιμοποιήθηκαν στη συμπλοκή.