Χαρά Βέρρα: «Τραγουδούσα, μου πέταξε γαρύφαλλα και ένα πιρούνι μου καρφώθηκε στο στέρνο, άρχισα να νιώθω ένα κάψιμο»

Newsroom
Χαρά Βέρρα: «Τραγουδούσα, μου πέταξε γαρύφαλλα και ένα πιρούνι μου καρφώθηκε στο στέρνο, άρχισα να νιώθω ένα κάψιμο»
Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και σε ένα άλλο περιστατικό όπου για λίγα χιλιοστά δεν έχασε το μάτι της.

Η Χαρά Βέρρα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και στον Παναγιώτη Βαζαίο και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ακραία περιστατικά που της έχουν συμβεί ενώ τραγουδάει.

«Πολλά έχουν συμβεί. Αυτό που θυμάμαι έντονα όμως έγινε σε νυχτερινό μαγαζί. Ένας πελάτης μου παρήγγειλε το "Να κάνω ζημιές" και έφερε τούμπα το τραπέζι στην πίστα, και ήρθε στο κεφάλι μου. Τραγουδούσα στη γωνία της πίστας και όπως το αναποδογυρίζει με βρίσκει ακριβώς η γωνία του τραπεζιού ανάμεσα στα φρύδια μου. Με πήγανε σηκωτή στο νοσοκομείο. Έκανα 12 ράμματα. Ο άνθρωπος βέβαια τρελάθηκε από την αγωνία του. Δεν περίμενε ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο. Σταμάτησα το πρόγραμμα με πήγανε κάτω στην κουζίνα, έτρεχε κι αυτός από πίσω, μου ζήταγε συγγνώμη γονυπετής ο κακομοίρης.

Να φανταστείς ότι έχουμε γίνει οι καλύτεροι φίλοι τώρα. Έπαθε σοκ ο άνθρωπος, "πώς δεν σε σκότωσα" μου έλεγε. Φαντάσου ότι για λίγα χιλιοστά πιο αριστερά θα έχανα το μάτι μου. Καταλαβαίνεις πόσο σοβαρό ήταν. Μια άλλη φορά ένας πελάτης πέταξε γαρύφαλλα, και ένα πιρούνι μου καρφώθηκε στο στέρνο. Εκεί που τραγουδούσα άρχισα να νιώθω ένα κάψιμο στο στέρνο… κάνω έτσι με το χέρι μου και πιάνω αίματα. Κοιτάζω κάτω και βλέπω ένα πιρούνι. "Κράτα την ψυχραιμία σου Χαρά" λέω από μέσα μου κι έβγαλα το πρόγραμμα», ανέφερε η τραγουδίστρια.