Άνδρας στο Κερατσίνι βρέθηκε απαγχονισμένος σε φορτηγό πλοίο

Newsroom
Άνδρας στο Κερατσίνι βρέθηκε απαγχονισμένος σε φορτηγό πλοίο
Απαγχονισμένος μέσα στην καμπίνα του σε φορτηγό πλοίο, σημαίας Χονγκ-Κονγκ, βρέθηκε στο Κερατσίνι ένας 30χρονος υπήκοος Φιλιππίνων.

Απαγχονισμένος μέσα στην καμπίνα του σε φορτηγό πλοίο, σημαίας Χονγκ-Κονγκ, βρέθηκε στο Κερατσίνι ένας 30χρονος υπήκοος Φιλιππίνων. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής μέσα σε φορτηγό πλοίο στο Κερατσίνι εντοπίστηκε νεκρός ένας 30χρονος αλλοδαπός.

Το Γραφείο Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ενημερώθηκε από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Κερατσινίου, για έναν απαγχονισμένο άνδρα, μέσα στην καμπίνα του, σε φορτηγό πλοίο σημαίας Χονγκ Κονγκ, στον σταθμό εμπορευματοκιβωτίων στο Κερατσίνι.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, όπου διαπίστωσαν ότι πρόκειται για 30χρονο αλλοδαπό, καθώς και ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ που διαπίστωσε τον θάνατό του.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη του γραφείου ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά. Ο 30χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.