Συνελήφθη ηλικιωμένη στο Βόλο που πέταξε γατάκια στα σκουπίδια

Newsroom
Συνελήφθη ηλικιωμένη στο Βόλο που πέταξε γατάκια στα σκουπίδια
Με ένα περιστατικό εγκατάλειψης νεογέννητων γατιών ήρθαν αντιμέτωποι οι εθελοντές της Φιλοζωικής Ομάδας Βόλου. Η δράστιδα συνελήφθη από την αστυνομία.

Στη σύλληψη μιας ηλικιωμένης προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στον Βόλο, καθώς είχε πετάξει σε κάδο απορριμμάτων νεογέννητα γατάκια. Στο περιστατικό αναφέρεται με ανακοίνωσή της στο Facebook η Φιλοζωική Ομάδα Βόλου, γράφοντας:

«Κλήθηκαν από το ΑΤ Βόλου σήμερα το πρωί εθελοντές της Φιλοζωικής Ομάδας Βόλου για περιστατικό με μωρά γατάκια σε κάδο απορριμάτων. Η Ανταπόκριση της αστυνομίας ήταν άμεση, καθώς και η σύλληψη της δράστιδας. Θα ακολουθήσει η διαδικασία του αυτοφώρου και θα πάει υπόθεση στα δικαστήρια ως κακούργημα.

Να ευχαριστήσουμε για όλα τον Διοικητή της διεύθυνσης αστυνομίας Μαγνησίας κ. Μπαλατσούκα, τον αστυνόμο και υπεύθυνο για κακοποιήσεις αδέσποτων κ. Βλόντζο, καθώς και όλο το προσωπικό που φρόντισαν τα μωρά μέχρι να έρθει εθελοντής μας να τα παραλάβει.

Τα μωρά θα φιλοξενηθούν από εθελόντρια κι ευχόμαστε να τα καταφέρουν. Οι αστυνομικοί ενήργησαν άμεσα με όλες τις διαδικασίες όπως ορίζει η νομοθεσία. Ευχή μας να τα καταφέρουν τα μωρά, διότι είναι με κλειστά τα μάτια».