Meta: Ξεκίνησε η λειτουργία του επί πληρωμή προγράμματος πιστοποίησης λογαριασμών

Meta: Ξεκίνησε η λειτουργία του επί πληρωμή προγράμματος πιστοποίησης λογαριασμών
Η εταιρεία ξεκίνησε να προσφέρει στους χρήστες εντός ΗΠΑ μία έξτρα λειτουργία.

Το πολυ-αναμενόμενο συνδρομητικό πρόγραμμα πιστοποίησης λογαριασμών της Meta μπήκε επιτέλους σε λειτουργία, ξεκινώντας από τα Facebook και Instagram για τους χρήστες που διαμένουν εντός των ΗΠΑ.

Η υπηρεσία κοστίζει 11,99 δολάρια το μήνα αν η εγγραφή γίνει από τον υπολογιστή ή 14,99 δολάρια το μήνα αν η εγγραφή γίνει μέσα από κινητό.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο χρήστης απολαμβάνει το κλασικό μπλε εικονίδιο δεξιά από το όνομά του, μετά από μία σχετική καταχώρηση των προσωπικών του στοιχείων.

Το εικονίδιο εμφανίζεται αρχικά στο Facebook, ενώ αργότερα θα μπει στο πακέτο παροχών και το Instagram.

Πέραν του badge, η συνδρομή προσφέρει και προστασία των λογαριασμών με άμεση πρόσβαση σε υπηρεσία υποστήριξης, αποκλειστικά αυτοκόλλητα, 100 Stars το μήνα για να τα δώσει ο χρήστης ως υποστήριξη στους αγαπημένους του δημιουργούς.

Όσοι ενδιαφέρονται να εγγραφούν στην υπηρεσία θα πρέπει να είναι άνω των 18 ετών, να ανεβάσουν μια φωτογραφία της ταυτότητάς τους, αλλά και να έχουν ενεργοποιήσει το μηχανισμό ασφάλειας λογαριασμού δύο επιπέδων.

Όσοι κάνουν κάποια αλλαγή στο όνομα, τη φωτογραφία, το username ή την ημερομηνία γέννησης, θα πρέπει να επαναλάβουν τη διαδικασία πιστοποίησης από την αρχή.

Πηγή εικόνας: GSMArena.com