Το ανατριχιαστικό βίντεο στο TikTok που ο 36χρονος εξηγεί τον λόγο που σκότωσε τον 45χρονο: «Ήταν ρουφιάνος» (vid)

Newsroom
Το ανατριχιαστικό βίντεο στο TikTok που ο 36χρονος εξηγεί τον λόγο που σκότωσε τον 45χρονο: «Ήταν ρουφιάνος» (vid)
Στο βίντεο μιλάει στα τούρκικα, αποκαλώντας το θύμα «ρουφιάνο».

O 36χρονος που σκότωσε με πέντε σφαίρες έναν 45χρονο στο Δροσερό της Ξάνθης μέσα στο σπίτι του αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.

Η άγρια δολοφονία σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής με τον 36χρονο στη συνέχεια να «ανεβάζει» ένα βίντεο στο TikTok.

Ο δράστης φέρεται να έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές, καθώς πρόσφατα συνελήφθη από την Αστυνομία μετά από ευρεία επιχείρηση στο Δροσερό, ενώ στην κατοχή του είχαν βρεθεί όπλα και ναρκωτικά.

Στο βίντεο που ανήρτησε στο Tik Tok, φαίνεται να είναι αμετανόητος, λέγοντας χαρακτηριστικά «αν προκαλέσετε ζημιά σε μένα, αν προκαλέσετε ζημιά στην οικογένειά μου και 40 χρόνια μέσα να κάτσω θα σας σκοτώσω όλους».

Μάλιστα, σύμφωνα με το protothema.gr, μιλάει τούρκικα, αποκαλώντας το θύμα «ρουφιάνο» καθώς σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο λόγος που φέρεται να τον σκότωσε ήταν ότι πίστευε πως ο 45χρονος τον είχε καταδώσει στις αστυνομικές αρχές, με αποτέλεσμα τη σύλληψή του από την Αστυνομία.

Μετά την εν ψυχρώ δολοφονία στην οποία σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης παρόντες ήταν οι δύο γιοι και ο γαμπρός του δράστη, ο 36χρονος παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα και παραδόθηκε με την κίνησή του αυτή να καταγράφεται στο ίδιο βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok.

Αυτό που εξετάζεται από την αστυνομία είναι αν στη δολοφονία έπαιξε ρόλο και το γεγονός οτι ο 36χρονος είχε «παντρέψει» το γιο του με την 15χρονη ανιψιά του θύματος με το ζευγάρι να χωρίζει προσφατα.