Άγρια δολοφονία στην Ξάνθη: 36χρονος πυροβόλησε άνδρα και ανέβασε βίντεο στο TikTok πριν παραδοθεί

Newsroom
Άγρια δολοφονία στην Ξάνθη: 36χρονος πυροβόλησε άνδρα και ανέβασε βίντεο στο TikTok πριν παραδοθεί
Μετά την άγρια δολοφονία στην Ξάνθη, ο 36χρονος δράστης ανέβασε βίντεο στο TikTok για να εξηγήσει τους λόγους που πυροβόλησε τον 45χρονο, πριν παραδοθεί.

Άγρια δολοφονία έλαβε χώρα στο Δροσερό Ξάνθης, τα ξημερώματα της Κυριακής 19 Μαρτίου, με έναν 36χρονο να πυροβολεί εξ επαφής και να σκοτώνει 45χρονο με τουλάχιστον 5 σφαίρες και, πριν παραδοθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση της πόλης, να ανεβάζει βίντεο στο TikTok.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον ιστότοπο Xanthinea.gr, ο δράστης έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές, καθώς πρόσφατα συνελήφθη από την Αστυνομία μετά από ευρεία επιχείρηση στο Δροσερό, ενώ στην κατοχή του είχαν βρεθεί όπλα και ναρκωτικά.

Πρόκειται για 36χρονο άνδρα, ο οποίος, αφού πυροβόλησε και σκότωσε τον 45χρονο στο Δροσερό Ξάνθης, ανέβασε βίντεο στο TikTok και στη συνέχεια παραδόθηκε στις Αρχές. Στο βίντεο αρχικά φαίνεται να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους πυροβόλησε το θύμα, ενώ στη συνέχεια αποτυπώνεται η στιγμή κατά την οποία προσέρχεται στην είσοδο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο 36χρονος και το θύμα είχαν προσωπικές διαφορές, με τον δράστη να τον πυροβολεί εξ’ επαφής τραυματίζοντας τον θανάσιμα. Το 45χρονο θύμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου κατέληξε, ενώ φαίνεται πως είχε δεχθεί τουλάχιστον 5 σφαίρες.