Επίθεση σε Βαρουφάκη: Ελεύθερος μετά την απολογία του ο 19χρονος (vid)

Newsroom
 Επίθεση σε Βαρουφάκη: Ελεύθερος μετά την απολογία του ο 19χρονος (vid)
Ο Γιάνης Βαρουφάκης δήλωσε νωρίτερα πως δεν αναγνωρίζει στα πρόσωπα των δύο κατηγορουμένων εκείνους που τον γρονθοκόπησαν, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (10/3), στα Εξάρχεια.

Ελεύθερος με τον όρο της υποχρεωτικής εμφάνισης μία φορά το μήνα σε αστυνομικό τμήμα, αφέθηκε ο 19χρονος που απολογήθηκε για την επίθεση στον γενικό γραμματέα του ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη.

Ο νεαρός, δεύτερος κατηγορούμενος στην υπόθεση, απολογήθηκε στην 1η Ανακρίτρια Ανηλίκων μετά το μεσημέρι και αφού είχε προηγηθεί η κατάθεση του θύματος της επίθεσης πρώην υπουργού ο οποίος δεν θέλησε να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας.

Ο κ. Βαρουφάκης βρέθηκε νωρίτερα σήμερα στο γραφείο της ανακρίτριας προκειμένου να καταθέσει για την επίθεση που δέχθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Μαρτίου στα Εξάρχεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αναγνώρισε στα πρόσωπα των δυο συλληφθέντων τους ανθρώπους που τον γρονθοκόπησαν στο πρόσωπο.

Όπως είχε αναφέρει και σε συνέντευξή του ο άνθρωπος που τον χτύπησε, τον οποίο μόνο μπορεί να αναγνωρίσει, ήταν σωματώδης, ηλικίας περίπου 25 ετών.