Μεγάλη ανατροπή στο Survivor: Ο Acun αποκάλυψε πως η Δαλάκα δεν τηλεφώνησε σε κάποιον (vid)

Newsroom
Μεγάλη ανατροπή στο Survivor: Ο Acun αποκάλυψε πως η Δαλάκα δεν τηλεφώνησε σε κάποιον (vid)
Το παρασκήνιο με την αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου από το Survivor All Star αποκάλυψε ο Acun Ilicali.

O Acun Ilicali σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τουρκικό κανάλι TV8 έλυσε όλες τις απορίες σχετικά με το παράπτωμα που υπέπεσαν οι Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου που οδήγησε στην αποβολή τους από το Survivor All Star.

Ο Τούρκος παραγωγός όταν η κουβέντα έφτασε στο ελληνικό Survivor αναφέρθηκε στη συμφωνία που είχε κάνει με τους παίκτες πριν πετάξουν για τον Άγιο Δομίνικο αναφορικά με το ποια θα είναι η ποινή σε περίπτωση που κάποιος παραβιάσει τον κανόνα της επικοινωνίας.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως οι δύο παίκτριες που αποβλήθηκαν δεν είχαν τηλεφωνήσει σε κάποιον, καθώς δεν βρέθηκε στη συσκευή καμία επικοινωνία που να μαρτυρά κάτι τέτοιο. Ο Acun είπε πως πήραν φαγητό και ότι μέσω τηλεφώνου προσπάθησαν να στείλουν χρήματα για το φαγητό αυτό.

Μάλιστα, παραδέχθηκε ότι λόγω του μεγάλου σεισμού της Τουρκίας δεν κατάφερε να ταξιδέψει για να τις συναντήσει και να μιλήσουν και πως λόγω των αντιδράσεων των υπολοίπων παικτών αναγκάστηκε να τις αποβάλει από το ριάλιτι επιβίωσης.

Αναλυτικά όσα είπε: «Υπήρξε ένα πρόβλημα επικοινωνίας στο ελληνικό παιχνίδι. Ένας παίκτης πραγματοποίησε μια παράνομη επικοινωνία. Είχα ρωτήσει όλους τους παίκτες σε μια συνάντηση που είχαν μαζί τους τι τιμωρία επιθυμείτε αν συμβεί κάτι παρόμοιο; Όλοι απάντησαν αποβολή και συμφώνησα. Τους γνωρίζω όλους προσωπικά, είμαι φίλος τους καθώς έχω παρουσιάσει 30 επεισόδια.

Τελοσπάντων το Survivor ξεκίνησε και την τέταρτη ή πέμπτη εβδομάδα υπήρξε ένα πρόβλημα με τηλέφωνο, με την Δαλάκα. Όλοι οι παίκτες έκαναν φασαρία και επικαλέστηκαν την συμφωνία που είχαμε. Ασφαλώς και υπήρχε συμφωνία γι αυτό απομακρύναμε την Δαλάκα και την Ασημίνα που ήταν μαζί της. Την αγαπώ πολύ κι αυτήν. Αυτές οι δύο ήταν μαζί. Η Δαλάκα είναι μια παίκτρια πολύ κοντά σε εμένα.

Όταν ερευνήσαμε το τηλέφωνο δεν βρέθηκε κάποια επικοινωνία. Αυτό που έκανε ήταν ότι πήρε φαγητό και προσπάθησε να στείλει χρήματα μέσω τηλεφώνου για το φαγητό αυτό. Αλλά αυτό θεωρείται ζήτημα επικοινωνίας ή όχι; Αλλά λόγω της αντίδρασης των άλλων παικτών, απομακρύναμε την Δαλάκα.

Εκείνη την περίοδο δυστυχώς συνέβη ο σεισμός. Κατέρρευσα και δεν πήγα στον Δομίνικο. Έμεινα στην Κωνσταντινούποληξ και μυαλό μου ήταν στον σεισμό. Οι μέρες περνούσαν και ήμουν επικεντρωμένος στον σεισμό. Δεν ήταν προτεραιότητα τι θα συμβεί με την Δαλάκα και την Ασημίνα. Δεν θα συζητούσα ξανά το συμβάν. Αυτό που είδατε ήταν αυτό που είπα πριν. Δυστυχώς όμως μετά από τόσες μέρες και αφού είχε περάσει ο καιρός ήταν αδύνατον να επιστρέψει η Δαλάκα. Η Δαλάκα και η Ασημίνα αποβλήθηκαν».