Έφη Σαρρή για μεγάλη επιτυχία της: «Κάποιοι πίστεψαν ότι υπάρχει κάποιος Αφρικανός στη ζωή μου» (vid)

Newsroom
Έφη Σαρρή για μεγάλη επιτυχία της: «Κάποιοι πίστεψαν ότι υπάρχει κάποιος Αφρικανός στη ζωή μου» (vid)
Η Έφη Σαρρή αποκάλυψε άγνωστες ιστορίες από την προσωπική της ζωή αλλά και από τις μεγάλες επιτυχίες της.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» στο MEGA φιλοξενήθηκε η Έφη Σαρρή, η οποία αναφέρθηκε στην καριέρα της στο τραγούδι, αλλά και στην προσωπική της ζωή.

Αρχικά μίλησε για την συνεργασία της με τον Νίκο Καρβέλα. «Ένας μεγάλος σταθμός στη ζωή μου ήταν η γνωριμία μου με τον Νίκο Καρβέλα. Ξεκινήσαμε λίγο περίεργα. Χτύπησα το κουδούνι, μού άνοιξε ο Νίκος και μου είπε ότι φοράω πολύ έντονη κολόνια και ότι δεν μπορεί να με δεχτεί και να ξαναπάω χωρίς άρωμα. Πήγα τη δεύτερη φορά και έτσι ξεκίνησε η συνεργασία μας με τον Νίκο Καρβέλα.

Τότε βγήκε και ένα τραγούδι που έγινε μεγάλη επιτυχία, το οποίο έκανε φοβερή αίσθηση, γιατί είχε ένα πρόβλημα με τον στίχο του. Το πρόβλημα στον στίχο ήταν ένα «Σ» περίεργο που παρέπεμπε σε «Ψ» και δεν το προσέξαμε. Δεν έγινε για κάποιον συγκεκριμένο λόγο. Και τελικά ανακαλύψαμε ότι η φωνή μου και η φωνή της κοπέλας που έκανε τα φωνητικά, έπεσαν πάνω η μια στην άλλη».

Για τις επιτυχίες της ανέφερε: «Το «Σταυρώστε με» ήταν ένα τραγούδι – σλόγκαν, ώστε να πλασαριστώ στον κόσμο από τραγουδίστρια, ως πολιτικός. Το τραγούδι «Αφρικανός» ήταν λίγο διαφορετικό. Κάποιοι δημοσιογράφοι πίστεψαν ότι, ίσως υπάρχει κάποιος Αφρικανός στη ζωή μου. Το «Μη μου πεις το ζώδιό σου» είναι ένα από τα πιπεράτα τραγούδια μου, διότι καταλήγει με το στίχο «Βγάλε μόνο το μαγιό σου. Δεν τόλμησε κανείς να βγάλει το μαγιό του μπροστά μου ευθαρσώς. Ένα άλλο τραγούδι που είχα πει εκείνη την περίοδο ήταν το «Θα κλειστώ σε μοναστήρι». Αναφορικά με το αν κλείστηκα σε μοναστήρι, η απάντηση είναι όχι, δεν κλείστηκα. Άλλωστε πώς θα μπορούσε να με αντέξει ένα μοναστήρι; Είμαι τόσο αμαρτωλή που μάλλον δεν θα μπορούσε».