Ρεπόρτερ του ΑΝΤ1 έκανε live κάμψεις και οι περαστικοί απορούσαν: «Το βγάζετε στην τηλεόραση αυτό», ρωτούσαν (vid)

Newsroom
Ρεπόρτερ του ΑΝΤ1 έκανε live κάμψεις και οι περαστικοί απορούσαν: «Το βγάζετε στην τηλεόραση αυτό», ρωτούσαν (vid)
Για ακόμη μια φορά ο ρεπόρτερ Λάζος Μαντικός κατάφερε να κλέψει την παράσταση, κατά την διάρκεια της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα».

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε κατά την διάρκεια της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα», με τους Γιώργο Παπαδάκη και Μαρία Αναστασοπούλου, όταν ο ρεπόρτερ Λάζος Μαντικός άρχισε να κάνει κάμψεις σε ζωντανή μετάδοση.

Ο Λάζος Μαντικός ανά τακτά χρονικά διαστήματα έχει καταφέρει να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, καθώς συχνά θα γίνει κάποιο ευτράπελο, όταν είναι στον «αέρα». Από την επίθεση που είχε δεχθεί από γουρούνι μέχρι κα την στιγμή που είχε βγει λίγο ζαλισμένος, από ποτό, οι στιγμές που μας έχει χαρίσει ο ρεπόρτερ είναι μοναδικές.

Έτσι για ακόμη μια φορά, ο Λάζος κατάφερε να κερδίσει τα βλέμματα των τηλεθεατών αλλά και των συνεργατών του, όταν δέχθηκε μια πρόκληση από τον Γιώργο Παπαδάκη. Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής τον προκάλεσε να κάνει burpees, κατά την διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης. Για όσους δεν γνωρίζουν τα burpees είναι μια τροποποίηση της κλασσικής άσκησης των κάμψεων.

Χωρίς δεύτερη σκέψη ο ρεπόρτερ άφησε το μικρόφωνο στο πάτωμα και άρχισε να κάνει επαναλήψεις. Η Μαρία Αναστασοπούλου, μόλις αντιλήφθηκε πως ο Λάζος θα πραγματοποιήσει την άσκηση ήρθε σε αμήχανη θέση, αναφωνώντας, «Δεν το ζω αυτό». Ένας περαστικός τον ρώτησε μάλιστα, «Το βγάζετε στη τηλεόραση αυτό;», με τον Λάζο να ανταποκρίνεται, «Μόλις το βγάλαμε ζωντανά».